Şimdi Ara

CBR 125 R - 2011 DEBRİYAJ TASI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar delirmek üzereyim CBR 125 R debriyaj tası nerden temin edebilirim? Heryerde aradım yok yok yok. 2. El var ama guvenilmez lütfen bi yardım edin.

CBR 125 R - 2011 DEBRİYAJ TASI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rissiqua -- 23 Mayıs 2014; 14:03:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba tası bulabildinizmi ? ve bulduysanız nereden temin ettiniz benimde ihtiyacım var acaba tamiri mümkünmüdür teşekkürler..
  • Birincisi, ilk mesajı (2014) yazan arkadaş ya başardı arkasına bile bakmadan kaçtı, ya da söz verdiği gibi delirdi.

İkincisi, her fırsatta Çin malını kötüleyip diğer malları göklere çıkartan arkadaşlar, özellikle Honda kullanıcıları, herhalde sus pus olup oturmayacak, size yardımcı olacaklardır.

Üçüncüsü, bu malların herhalde bir ithalatçısı, satıcısı, servisi filan vardır ve bakanlık tebliğine göre 10 yıl süre ile yedek parça temini zorunludur.

Belki şu adresteki tebliğ, işinize yarayabilir:http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.19783&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=SATI%C5%9E%20SONRASI%20H%C4%B0ZMETLER%20Y%C3%96NETMEL%C4%B0%C4%9E%C4%B0

• motoru sattım. canına yandıgım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.