Şimdi Ara

Cbr 600RR Egzoz Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2014 Model Cbr 600 RR için egzoz araştırıyorum, öncelikle daha önceden hiç performans egzozu kullanmadım.
    Güzel bir ses verip dikkat çekicek, ve çevredeki insanları çok rahatsız etmeyecek, özelliklede polisle sorun yaşamayacağım bir egzoz varmı?
    Yani düşük devirde normal bir ses ama devir yükseldikçe çok tatlı bir ses istiyorum.
    Aranızda bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar var ise ve yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu arada temin edebileceğim magaza bilgiside paylaşırsanız çok sevinirim.
    Şimdiden Herkese Çok Teşekkür ederim.
    İyi Forumlar.

• Valla Benimde Bu Konularla Bilgim Yok Ama Akrapovic ile Yoshimura Egzozda kendini Kanıtlamış Diye Biliyorum
  • Dostum tatlı bi kalın ton istersen megaphone eksozlara bak. Youtube da videolarını bulabilirsin. Eksoz çirkin ama sesi 10 numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akrapovic tavsiye ederim. Egzozu açık kullanırsanız güzel küfürler yiyebilirsiniz ani bir şekilde caddelerde hızlanırken. Aslında ses olayı sizede bağlı. Pek işlek olmayan yerlerde gazda gitmek yerine basın debriyaja öyle gidin gerektiğinde ufak ufak açın gazı. Bir sorun yaşanmaz diye tahmin ediyorum.

Toce egzozda olabilir. Çok şekil bir egzozdur. Yamaha R1'de 4 çıkıslı oluyor CBR600RR'da yakışır. Ses olarak sanırım motordan geldiği gibi veriyor. Tam hatırlamıyorum ama bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 12 Temmuz 2014; 10:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.