Şimdi Ara

CBT Zaman Kaybindan Başka Bişey DeğiL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 Adim Atana Kadar 10 dk geciyo

O Yuzden Oyunun Test Bitene Kadar Oynamiycam.

16 level oldu.Townda Kaldi Oyle Portale 45 dk da gidebildim.

• Bendede öyle
  • ip degiştirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: qqahmetqq

ip degiştirin

Yararı oluyo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 18 Temmuz 2009; 9:47:30 >
  • bilmiyorum ama hızlanır kore ip.i
  • ip mip ugraşmayın ya gerek yok oyun bu arada sabah 6 da fln açık benden demesi 8 i boşuan bklemeyin ben bu sabah 6 da uyandım bi kasmaya basladım 18 lvl yaptım Ama hep kasmaklada ugraşmayın oyunu gezin görün digi yakalamaya çalışın yumurtaalrdan güzel itemler çıkıyo
  • Digi nasıl yakalanıo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yumurta kırdırıyosun parlak ve tam olanları
  • Nerede kırdırıyoduk bu yumurtaları yav townda mı yoksa ilk başladığımız yerde mi ve kime
  • evet zaman kaybı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 18 Temmuz 2009; 10:10:35 >
  • ben şey die biliorm başladıın yerde kaptanın yanında siyah pawnchessmon var o yapıo bu işi ama emin değilim
  • Oyunu öğrenmek amaçlı oynayalım ki OBT açıldığında herkesten hızlı gelişiriz.Millet shopu ararken biz digimon yakalarız
  • Bende hiç kasmıyor hiç oyundan atmada olmadı Neyse maşallah demek lazım Birde o palak egg lerlemi yakalanıyor bana bir tane düşmüştü sattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.caner

Bende hiç kasmıyor hiç oyundan atmada olmadı Neyse maşallah demek lazım Birde o palak egg lerlemi yakalanıyor bana bir tane düşmüştü sattım

Bence onlarla yakalanmaz.Digimon RPG de ilk çıktığında digi yakalama hakkında birçok şey ortaya çıkmıştı.Kimi ağaçtan düşüyor kimi brave ile oluyo demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 18 Temmuz 2009; 10:22:57 >

• ağaçtan mı bende 9 tane demimeramon yumurtası var 10 olunca kırdırmayı denicem bakalım ne olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: mr.caner

Bende hiç kasmıyor hiç oyundan atmada olmadı Neyse maşallah demek lazım Birde o palak egg lerlemi yakalanıyor bana bir tane düşmüştü sattım

Bence onlarla yakalanmaz.Digimon RPG de ilk çıktığında digi yakalama hakkında birçok şey ortaya çıkmıştı.Kimi ağaçtan düşüyor kimi brave ile oluyo demişti

Zaten nasıl olsa silinecek hesaplar neden yakalama zahmetine katlanayım.

• yok oyle videosu bile var ama o yumurtalar zor bulunuo ve yakma şansı var bende old.gibi
  • Bende hiç ama hiç kasma olmuyor arada dc yiyiyorum o kadar ama itiraf etmeliyimki çini arar oldum.
  • arkadaşlar anladığım kadarıyla oyunda party yok ama bosslar çıkınca birlikte dalınca ortak ex. geliomş
  • valla ben mecburum baska yapcak is oynicak oyun yok ve 2. server no lag ama 25-30 dk da 1 dc atio
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.