Şimdi Ara

CBW-383Z4 Firmware versiyon #24 çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
9.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neler oluyor bilmiyorum ama son 1 saattir 3 dakika dayanamıyor bağlantı sürekli kopuyor. bu versiyon sorunlu sanırım
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var modemden değil sıkıntınız.
  • Sanırım güncellemede sıkıntı var, şu anda indiremiyorum siteden indirme bağlantısı tıklanılabilir değil.

Edit : Benim hatam firmware indirme linki yandakiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukXIII -- 16 Haziran 2015; 18:50:43 >
  • Bu gün banada e-posta geldi modemin yazılımı güncellenecekmiş. Modemi aldığımdan bu güne kadar gelen ikinci güncelleme bu. Kablosuz özelliği hiç iyi değil. Hem mesafe kısa hemde 300Mbps yazıyor fakat 72Mbps üzerinde bağlanamıyor. Bu sorun dışında modem olarak işini gayet iyi yapıyor. Bu modemin sorunlarından dolayı uydunete geçmekte tereddütünüz varsa online mağazalarda satılan sadece kablolu olan bir docsis3 modeli var modem çıkışına kablosuz bağlantısı kaliteli bir router bağlayarak kablosuz bağlantı kalitesini üst seviyelerde kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

Bir stabillik söz konusu. Fakat modem arayüzünden traceroute olayını çalıştırmayın. Modem çöküyor :)

Sayın Kullanıcılarımız,
    Daha önce traceroute ile ilgili aldığımız şikayetler doğrultusunda ilgili çözüm sağlanmış olup, FW v.24'de traceroute ile ilgili bir sorun yaşanmamaktadır. Bu testin modemin internet erişiminde herhangi bir olumsuz etkisi de bulunmamaktadır. Yaptığınız testin detaylarını paylaşabilirseniz kontrol ederek bir yanıt verebiliriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Yükledim, ardından fabrika ayarlarına döndüm. Birçok ayar değişmiş durumda, şimdilik düzgün çalışıyor. Bir süre fabrika ayarlarında kullanacağım, eğer sıkıntı çıkarsa kurcalama serüveni başlar.
    Kablosuz ayarlarından bir görüntü
     CBW-383Z4 Firmware versiyon #24 çıktı

Ekleme: Bu otomatiklerin sorun yaratacağı belliydi, kontrol kanalını 1'e atmış ve hemen sorun yaşadım. Band Genişliği de otomatikten başka seçilemiyor, tekrar 11. kanala alamadım, 4 ile idare ediyorum. Bakalım daha neler olacak.

Sayın Kullanıcımız,

OBSS varlığını “Devre Dışı” olarak seçtiğimizde Band Genişliği kısmını dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kanal Numarasında değişiklik yapmak için ise “Kontrol kanalı için yan band” seçeneğini “Üst” seçerek dilediğiniz kanalı seçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

Bir stabillik söz konusu. Fakat modem arayüzünden traceroute olayını çalıştırmayın. Modem çöküyor :)

Sayın Kullanıcılarımız,
    Daha önce traceroute ile ilgili aldığımız şikayetler doğrultusunda ilgili çözüm sağlanmış olup, FW v.24'de traceroute ile ilgili bir sorun yaşanmamaktadır. Bu testin modemin internet erişiminde herhangi bir olumsuz etkisi de bulunmamaktadır. Yaptığınız testin detaylarını paylaşabilirseniz kontrol ederek bir yanıt verebiliriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Yazılımı yükledim factory reset attım ayarlarımı yaptım işte deniyim bi dedim

Sayfa sürekli f5 yapıp durdu internet gitti modem yeniden başladı

• arkadaşlar benim bir sorum olacak. daha önceki versiyonda uzaktan erişim seçili olduğunda dış ip ile ile xxx.xxx.xxx.xxx:8080 yazdığımda dışarıdan modeme erişebiliyordum. Bu versiyonda yapamıyorum. Acaba resetten sonra ben mi birşeyleri eksik yapıyorum. Fırsatı olan arkadaşlar bunu deneyebilirler mi?
  • Sayın Kullanıcımız,

Sorunu daha net anlayabilmemiz ve yardımcı olabilmemiz için 0216 366 66 96 numaralı teknik servisimizle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • tingle T kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

Bahsettiğiniz ayarlar yapıldığında uzaktan erişim sağlanır, ancak modem ara yüz ayarlarında görülen wan ip adresi 100.x.x.x. ile başlayan bir ip adresi ise sistem çalışmamaktadır; Türksat sisteminden ip adresinin değiştirilmesi gerekir. 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı ararsanız da konuyla ilgili yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • güncellemeden sonra wireless daha stabil oldu gibi, önceden wireless ile 30mbps'i zor görürken 85mbps'e kadar çıkabiliyor hız. testler (nitro aktif.)

Laptop Wireless:

Laptop Kablolu:

Masaüstü Kablolu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 17 Haziran 2015; 21:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Sayın Kullanıcımız,

Bahsettiğiniz ayarlar yapıldığında uzaktan erişim sağlanır, ancak modem ara yüz ayarlarında görülen wan ip adresi 100.x.x.x. ile başlayan bir ip adresi ise sistem çalışmamaktadır; Türksat sisteminden ip adresinin değiştirilmesi gerekir. 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı ararsanız da konuyla ilgili yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

sizin de söylediğiniz gibi wan ip adresim 100.x.x.x

bunun için ne yapmam gerekecek acaba? bu sorunu netmaster mı çözecek yoksa uydunet mi?
  • tingle T kullanıcısına yanıt
    Uydunet'i arayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim modemde TEL 1 ışığı yanıp sönüyor. TEL 2 ışığı hiç yanmıyor. Bir sorun olur mu? @NetMASTER_

• bu versiyonda modeme giriş şifresini değiştirebilenler oldu mu?

ben değiştirince yeni şifreyi kullanarak giriş yapamıyorum. eskisi de çalışmıyor. mecburen tekrar reset atıp admin/password ikilisi ile modeme bağlanabiliyorum.
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Peki "Erişim Denetimi" bölümünde yalnızca 1 cihazı görmem bir sorun mu? Eski yazılımda bütün cihazları görebiliyordum.
    http://192.168.0.1/wlanAccess.asp

Bir de kablosuz -> gelişmiş bölümündeki ayarları kaydedemiyorum, "Bir veya daha fazla giriş hatası" veriyor, tekrardan arkadan resetledim ama düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 22 Haziran 2015; 19:10:49 >
  • Yazılım çok stabil 1 haftadır modemi kapatmadım hız düşmesi çekmeme gibi sorunların hiçbirisi kalmamış. 1 haftadır modem açık hiç kapanmadı speedtest yaptığımda hala stabil
  • Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    Aman kardes, kac kurtar kendini...

SAkin alma bu adamlardan internet, bu modemle devam ettikleri surece.

Oburu de nasildir, mechul...

iki gunde bir kanal degistir, modemi kapat sogusun vs...

bugune kadar kullandigim diger modemler yillar boyu acik durdu hic bir sikinti yasamadim.

Bu sadece kepazelik...
  • saintz S kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım bölgede Telekom alt yapısı tam bir rezalet.

Merkezi yerde oturmasam gene bir nebze anlayış göstereceğim ama hiç ilgilenmiyorlar alt yapıyla...

• Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    Superonline, Uydunet;

Al birini vur otekine.

Superonline, musterisini adam yerine koymuyor

Uydunet icinse, bu modemle yola ciktigim icin o kadar pismanim ki.

Modem kanalini durmadan degistirmek ne demek?

Modemi acip kapatmazsan internet duser ne demek?

Biz ne diye para veriyoruz?

BEnim sigortalari attiran sorulardan biri de kablolu hiz testi yaptiniz mi? Yapip ekran goruntusunu yollayin.

Kardesim ben ethernet kartli bir aletle calismak zorunda miyim?

Telefonuma ethernet kablosu mu takayim?

valla alacaksaniz, kirk kere oturun dusunun. Bu modem omur torpusu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.