Bildirim
CBW-383Z4 Firmware versiyon #24 çıktı
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şuan durum nedir hocam? Var mı bir gelişme?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir stabillik söz konusu. Fakat modem arayüzünden traceroute olayını çalıştırmayın. Modem çöküyor :) -
iyi çalışıyr ama açılışta tüm ışıklar yanıp yanıp sönüyor ilk başta modem bozuldu zannettim bağlanınca ama iyi gözüküyor. -
Qos ayarlarını kullanmayı bilen var mı?
Yeni firmware bir değişiklik yaptı mı? Önerir misiniz? -
Bana mail gelmiş turksat tarafından modeminiz güncelleştirilecektir otomatik olarak diye, size de geldi mi böyle mail ? -
Bana e-posta gelmedi, internet üzerinden kendiniz de güncelleme yapabilirsiniz. -
Yükleyemedim kendi kendine otomatik güncellemiş galiba. Birkaç gündür yüksek ping alıyorum sebebi bu olabilir mi? -
Benim halen 22 sürümü ama modem kendini resetlemiş wifi şifrem değişmiş modem ara yüzüne giriş değişmis ama halen 22 sürüm -
Kablosuz alan artmış. Ben beğendim. -
24 sürümüne otomatik güncelledi ama şimdi de modem arayüzüne her girişte kablosuz ayar ekranı geliyor şifremi de kabak gibi ortaya yazmışlar, ayarları yapıyorum kaydediyorum sonraki girişte yine kablosuz ayar ekranından başlıyoruz
fabrika ayarlarına falan dönmem söz konusu değil epey bir ayar var çünkü.
tek fark ettiğim şey modem üzerindeki LAN ışığını yanıp sönerli yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 14 Haziran 2015; 22:54:04 > -
25mbite geçiş nedeniyle zorunlu olarak haftasonu bu modeme geçiş yaptım. kuruluma geldiklerinde #24 versiyonu yüklü geldi. wifi çekim performansı başarılı geldi, kopma sorunu 2 gündür yaşatmadı. ancak arayüzde bazı değişikliklere izinler kaldırılmış. örneğin wifi gelişmiş ayarlarda x-press ve 801.2n korumasını pasife çekemiyorsunuz. destek hattındaki arkadaş da tercihler kısıtlandı dedi.
arayüz açılışında kolaylık olsun diye wifi şifre ekranı geliyor bu nedenle admin/password u değiştirmek lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: MaedHrOS
24 sürümüne otomatik güncelledi ama şimdi de modem arayüzüne her girişte kablosuz ayar ekranı geliyor şifremi de kabak gibi ortaya yazmışlar, ayarları yapıyorum kaydediyorum sonraki girişte yine kablosuz ayar ekranından başlıyoruz
bende de aynı şekilde açılış ekranına şaşırmıştı. ama sanki çekim ping daha iyi ayarları da sizin gibi değiştirmediğim için reset yapmıyorum. sizde de sistem saatinde sorun var mı? 3 saat geride. -
Wifi çekimi filan düzeltilmiş mi? Yeni abone olacağım sırf bu sebeplerden dolayı yeni çıkan modemin dağıtıma başlanmasını bekliyorum.
Eğer sorunlar düzeldi ise bunu bağlatayım?
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_ayberk
quote:
Orijinalden alıntı: MaedHrOS
bende de aynı şekilde açılış ekranına şaşırmıştı. ama sanki çekim ping daha iyi ayarları da sizin gibi değiştirmediğim için reset yapmıyorum. sizde de sistem saatinde sorun var mı? 3 saat geride.
sistem saati nerede göremedim
-
Sistem saati bende de 3 saat geri. Durum- Bağlantı sayfasında en altta yazıyor. Modemin tüm ışıkları yanmasına rağmen bağlantı gidiyor bazen. Modemi açıp kapatmak sorunda kalıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkraver -- 15 Haziran 2015; 22:57:38 > -
bağlantı hızı daha iyi de dediğiniz gibi sabah 1 kez gitti. dün de bir kez gitti. -
ayarlara girince bağlantı sayfası çıkıyor en altta saat yazıyor.
Benzer içerikler
- zte zxhn h298a
- vodafone h300s modem arayüz şifresi
- superbox kota sorgulama
- fiber modem vdsl destekler mi
- tenda a9 kurulum
- zyxel modem kurulumu
- modemde wps ışığı nedir
- wifi sinyal güçlendirici
- en iyi modem
- modem resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X