Şimdi Ara

CBW-383Z4 Firmware versiyon #24 çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
9.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılım Sürümü 81.524.392112mp1.799.024

Biraz önce yükledim ama daha inceleme şansım olmadı hız düşmesi ve bağlantı sorunlarına çözüm olacakmı zamanla göreceğiz

• Şuan durum nedir hocam? Var mı bir gelişme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükledim, ardından fabrika ayarlarına döndüm. Birçok ayar değişmiş durumda, şimdilik düzgün çalışıyor. Bir süre fabrika ayarlarında kullanacağım, eğer sıkıntı çıkarsa kurcalama serüveni başlar.
    Kablosuz ayarlarından bir görüntü
     CBW-383Z4 Firmware versiyon #24 çıktı

Ekleme: Bu otomatiklerin sorun yaratacağı belliydi, kontrol kanalını 1'e atmış ve hemen sorun yaşadım. Band Genişliği de otomatikten başka seçilemiyor, tekrar 11. kanala alamadım, 4 ile idare ediyorum. Bakalım daha neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 11 Haziran 2015; 20:21:50 >

• Bir stabillik söz konusu. Fakat modem arayüzünden traceroute olayını çalıştırmayın. Modem çöküyor :)
  • iyi çalışıyr ama açılışta tüm ışıklar yanıp yanıp sönüyor ilk başta modem bozuldu zannettim bağlanınca ama iyi gözüküyor.
  • Qos ayarlarını kullanmayı bilen var mı?

• Yeni firmware bir değişiklik yaptı mı? Önerir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana mail gelmiş turksat tarafından modeminiz güncelleştirilecektir otomatik olarak diye, size de geldi mi böyle mail ?
  • Clive kullanıcısına yanıt
    Bana e-posta gelmedi, internet üzerinden kendiniz de güncelleme yapabilirsiniz.
  • Yükleyemedim kendi kendine otomatik güncellemiş galiba. Birkaç gündür yüksek ping alıyorum sebebi bu olabilir mi?
  • Benim halen 22 sürümü ama modem kendini resetlemiş wifi şifrem değişmiş modem ara yüzüne giriş değişmis ama halen 22 sürüm
  • Kablosuz alan artmış. Ben beğendim.
  • 24 sürümüne otomatik güncelledi ama şimdi de modem arayüzüne her girişte kablosuz ayar ekranı geliyor şifremi de kabak gibi ortaya yazmışlar, ayarları yapıyorum kaydediyorum sonraki girişte yine kablosuz ayar ekranından başlıyoruz

fabrika ayarlarına falan dönmem söz konusu değil epey bir ayar var çünkü.

tek fark ettiğim şey modem üzerindeki LAN ışığını yanıp sönerli yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 14 Haziran 2015; 22:54:04 >
  • 25mbite geçiş nedeniyle zorunlu olarak haftasonu bu modeme geçiş yaptım. kuruluma geldiklerinde #24 versiyonu yüklü geldi. wifi çekim performansı başarılı geldi, kopma sorunu 2 gündür yaşatmadı. ancak arayüzde bazı değişikliklere izinler kaldırılmış. örneğin wifi gelişmiş ayarlarda x-press ve 801.2n korumasını pasife çekemiyorsunuz. destek hattındaki arkadaş da tercihler kısıtlandı dedi.

arayüz açılışında kolaylık olsun diye wifi şifre ekranı geliyor bu nedenle admin/password u değiştirmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

24 sürümüne otomatik güncelledi ama şimdi de modem arayüzüne her girişte kablosuz ayar ekranı geliyor şifremi de kabak gibi ortaya yazmışlar, ayarları yapıyorum kaydediyorum sonraki girişte yine kablosuz ayar ekranından başlıyoruz

bende de aynı şekilde açılış ekranına şaşırmıştı. ama sanki çekim ping daha iyi ayarları da sizin gibi değiştirmediğim için reset yapmıyorum. sizde de sistem saatinde sorun var mı? 3 saat geride.
  • Wifi çekimi filan düzeltilmiş mi? Yeni abone olacağım sırf bu sebeplerden dolayı yeni çıkan modemin dağıtıma başlanmasını bekliyorum.

Eğer sorunlar düzeldi ise bunu bağlatayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

24 sürümüne otomatik güncelledi ama şimdi de modem arayüzüne her girişte kablosuz ayar ekranı geliyor şifremi de kabak gibi ortaya yazmışlar, ayarları yapıyorum kaydediyorum sonraki girişte yine kablosuz ayar ekranından başlıyoruz

bende de aynı şekilde açılış ekranına şaşırmıştı. ama sanki çekim ping daha iyi ayarları da sizin gibi değiştirmediğim için reset yapmıyorum. sizde de sistem saatinde sorun var mı? 3 saat geride.

sistem saati nerede göremedim

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Sistem saati bende de 3 saat geri. Durum- Bağlantı sayfasında en altta yazıyor. Modemin tüm ışıkları yanmasına rağmen bağlantı gidiyor bazen. Modemi açıp kapatmak sorunda kalıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkraver -- 15 Haziran 2015; 22:57:38 >
  • Darkraver D kullanıcısına yanıt
    bağlantı hızı daha iyi de dediğiniz gibi sabah 1 kez gitti. dün de bir kez gitti.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    ayarlara girince bağlantı sayfası çıkıyor en altta saat yazıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.