Şimdi Ara

CCC neden açılmaz :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x1950 pro kartımı bugün 7.11 sürücüsüyle kullanırken ati overdrive kısmının kullanılamadığını gördüm. (Hani böle menü grimsi bi renk olur ve siz bir yere tıklayamazsınız,bişeyleri değiştiremezsiniz o durumdaydı)

Ardından hemen CCC komple kaldırdım yeni indirdiğim 8.1 i kurdum (kurulum hatasız tamamlandı) ama şimdi CCC açılmıyor :(( taskbarda da ikonu gözükmüyor :(( neden kaynaklanıyordur?

• eski bir x1950pro kullanıcısı olarak ccc yi hiç tavsiye etmiyorum.malum hataya neden oluyor.ati toolu kur.bence mükemmel bir oc programı
  • herşey yolunda iken bir anda neden boyle oldugunu anlayamadım.. Biraz daha çabalim belki aynı sorunu çözmüş arklarda tavsiyelerde bulunurlar olmazsa da, ati tool u kullanmaya başlarım ben de..
  • bendede dediğin şekilde oldu format attım öyle düzeldi.birde framework 2,0 mıdır nedir onun en son sürümünü yükleyip denyebilirsin.bazen düzeliyormuş 2,0 ile
  • Bende 1950 pro aldım eski kart nvdia idi. ccc 8.1 yükledim başta sorun çıkardı format attım en ufak sorun yok ati overdrive da sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

bendede dediğin şekilde oldu format attım öyle düzeldi.birde framework 2,0 mıdır nedir onun en son sürümünü yükleyip denyebilirsin.bazen düzeliyormuş 2,0 ile

yardımların için çok saol..framework 2.0 ı indirdimö kurmak isterken uyarı verdi " işletim sisteminde zaten var şeklinde" ama program ekle kaldırda gözükmüyor eski sistemlerimde olduğunu görüyodum ??
    Birde atitool u indirdim kurdum şimdi,settingsinden fan,memory,temprature ı seçip ok diorum ama bellek hızlarıyla oynama iznini vermior arayüzünde onu da anlayamadım?? :((
  • CCC deki o menüde yukarda bi kilit resmi olması lazım onu tıklayınca açılacaktır.
    Ayrıca başına gelen hata benim aylardır başıma gelmişti atiden nefret etmemi sağladı kolay gelsin sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben her yeni çıkan catalyst sürümünde sorun yaşayan biriyim. ccc lerde hep bi sorun olmuştur.

mesala şöyle anlatayım. mesaala bende 7.10 driver kullanırken 7.10 ccc çalışmıo 8.1 driver kullanırken 81 catalyst çalışmıo 7.10 catalyst çalışıo.

bazense catalyslerde açılışta hata verme olayıda vardır. sorunlu bu catalytler kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 3 Şubat 2008; 20:30:26 >
  • bugüne kadar hiç sorun yaşamamıştım ama yaşayan biçok kişi gördüm halime şükrediodum onları okudukça :)

ve sorun halloldu benim..Yaşadıklarımdan sonra birdaha ;

1.paket halindeki yuklemeyi (ccc+display driver) kurmicam

2.İlginçtir CCCyi kaldırıp tekrar kurmaya kalktığımda bana zaten kurulu diye bi uyarıda bulundu..Sonrasında ati install manager aracılığıyla herşeyi pc den kaldırdım program files taki 2 ati klasörünü kesip başka yerde yedekledim..(olur da işler daha kötü olur diye :)) ) Sonra ati.amd.com dan ccc ve display driveri ayrı ayrı indirdim..Önce dd i sonra kurdum, pc yi aç kapa ardından da CCC yi yukledim ve muradıma erdim :))

Bi daha güncellememeyi bile düşünüyorum aslında eheheh
  • Ati catalist kaldırırken herkes yanılgıya düşüyor. Halbuki en ufak sorun çıkmadan sürücü kurup kaldırabilirsiniz.Ati sürücülerini yükle/kaldırdan kaldırmayı seçerseniz herzaman sorun çıkabilir. Halbuki pprogram files altından Ati Technologies klasörünü açsanız orda uninstallall dosyası içinde AtiCimUn kaldırma programını göreceksiniz. Onunla tüm sürücüleri güvenle kaldırdığınız zaman hiçbir artık parça kalmaz. Bu arada netframework de pc de kurulu durur. Tekrar yeni sürücüyü kurduğunuz zaman da hiçbir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLgan

CCC deki o menüde yukarda bi kilit resmi olması lazım onu tıklayınca açılacaktır.
    Ayrıca başına gelen hata benim aylardır başıma gelmişti atiden nefret etmemi sağladı kolay gelsin sana

yok sorun o şekilde diildi o kilit bile grimsi donuk renge dahildi yani ona da tıklanamıyordu ve sıcaklık göstergesi bile gri renkliydi komple o sayfa donuktu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.