Şimdi Ara

ccleaner'i nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de ki çerezleri vs. silmek için program arıyorum da beyler advanced bana göre sistem kastırıyor onun haricinde bakarken ccleaneri buldum yükledim şuanlık iyi gibi

sizin yorumlarınız nelerdir bu programla ilgili

• Tuneup öneririm.
    Avg.com/tr-tr/avg-pctuneup
  • Auslogics 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

pc de ki çerezleri vs. silmek için program arıyorum da beyler advanced bana göre sistem kastırıyor onun haricinde bakarken ccleaneri buldum yükledim şuanlık iyi gibi

sizin yorumlarınız nelerdir bu programla ilgili

Ccleaner'ı tavsiye ederim dünyada en çok kullanıcısı olan program. Bence her kullanıcının bilgisayarında bulunması gereken bir program bununla ilgili bir olay da geldi başıma sizinle paylaşayım çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bilgisayarım çok yavaş dedi bende onun bilgisayarına baktığımda virüsten dolayı bir yavaşlama olmadığını tespit ettim(Bilgisayarında Kaspersky Endpoint yüklü idi) ilk olarak bilgisayarına ccleaner yükledim ve tarama yaptırdım gereksiz dosyaları sildim baktım ki bilgisayarın hızında gözle görülür bir artış oldu tabii bu silme işini haftada en az 2 defa yapmak gerekiyor.

• Ccleaner bilgisayarda gerçekten olması gereken programlardan birisi.
  • Eger ince ayarlardan pek anlamazsan cclenear gayet iyidir. Ama pc ile haşır nesirsen avg pctuneup.kesinlikle.tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.