Bildirim
CCleaner tepki vermiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
win 7 32 bit kullanıyorum. bende de bu sorun var. -
Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bendeki bi önceki sürüm. W7 home basic ve home premium 64 bit kullandım. İkisinde de problem çıkarmadı. Eğer isterseniz Upload edeyim. Eğer ilaçlı kullanıyorsanız ilaçla ilgili bir sorun olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sorunu çözdüm. Şöyle ki :
1-) Sality virüsü varmış bilgisayarda exe lere bulaşıp açtırmıyor. http://uzmanim.net/soru/virus-win32-sality-aa-nasil-temizlenir/2325
Buradaki tüm programlarla dediği şekilde taradım. Tekrar açılmaya başladı ve bilgisayarın hızı da arttı. Bazı açılmayan Setup dosyalarıda tekrar açılmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 9 Ekim 2015; 17:41:45 > -
tamam kardeşim.. -
ben başka bi şekilde çözdüm CCleaner a bi harf daha ekledim örneğin ''Ccleanerr'' yaptım daha sonra kurulu olduğu dosyadaki exe dosyasının adınada bir ''r'' daha ekledim ve açıldı. -
Zekice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tyrion10
ben başka bi şekilde çözdüm CCleaner a bi harf daha ekledim örneğin ''Ccleanerr'' yaptım daha sonra kurulu olduğu dosyadaki exe dosyasının adınada bir ''r'' daha ekledim ve açıldı.
türk aklı demek bu olsa gerek oldu vallahi kaç aydır arıyordum çözümü sağolasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X