Şimdi Ara

CCleaner tepki vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CCleaner tıklıyorum tepki yok windows 8 kullanıyorum sebebini bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBATROS10 -- 30 Eylül 2015; 18:35:55 >

• win 7 32 bit kullanıyorum. bende de bu sorun var.
  • Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bendeki bi önceki sürüm. W7 home basic ve home premium 64 bit kullandım. İkisinde de problem çıkarmadı. Eğer isterseniz Upload edeyim. Eğer ilaçlı kullanıyorsanız ilaçla ilgili bir sorun olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sorunu çözdüm. Şöyle ki :

1-) Sality virüsü varmış bilgisayarda exe lere bulaşıp açtırmıyor. http://uzmanim.net/soru/virus-win32-sality-aa-nasil-temizlenir/2325

Buradaki tüm programlarla dediği şekilde taradım. Tekrar açılmaya başladı ve bilgisayarın hızı da arttı. Bazı açılmayan Setup dosyalarıda tekrar açılmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 9 Ekim 2015; 17:41:45 >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim..
  • ben başka bi şekilde çözdüm CCleaner a bi harf daha ekledim örneğin ''Ccleanerr'' yaptım daha sonra kurulu olduğu dosyadaki exe dosyasının adınada bir ''r'' daha ekledim ve açıldı.
  • Zekice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tepki vermiyor.
    8 yıl önce açıldı
    Nvidia share yanıt vermiyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion10

ben başka bi şekilde çözdüm CCleaner a bi harf daha ekledim örneğin ''Ccleanerr'' yaptım daha sonra kurulu olduğu dosyadaki exe dosyasının adınada bir ''r'' daha ekledim ve açıldı.

türk aklı demek bu olsa gerek oldu vallahi kaç aydır arıyordum çözümü sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.