Şimdi Ara

Nvidia share yanıt vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açtıktan sonra siyah ekranla birlikte nvidia share yanıt vermiyor hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nvidia Share Yanıt Vermiyor

Nvidia Share, ekran görüntüleri ve videoları kaydetmeye ve paylaşmaya yarayan bir Nvidia yazılımıdır. Ancak bazı kullanıcılar, Nvidia Share'in yanıt vermediği sorunuyla karşılaşabilmektedir.

Bu sorun, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Eski veya bozuk Nvidia sürücüleri
    • Çatışan yazılım
    • Yüksek CPU veya GPU kullanımı
    • Sistem kaynakları yetersizliği

Çözüm Yolları

Nvidia Share yanıt vermiyorsa, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsin:

• Nvidia sürücülerini en son sürüme güncelle.
    • Çalışan diğer uygulamaları kapat.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Nvidia Share uygulamasını yeniden yükle.
    • Sistem kaynaklarını tüketen gereksiz işlemleri durdur.

Bu adımlar sorunu çözmezse, Nvidia destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • jumprig kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede aynı sorun var masaüstü kararıyor nvidia share yanıt vermiyor diyor sonra geri kendine geliyor ve pc yi rahat,akıcı bir şekilde kullanabiliyorum sizdede öylemi?
  • GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende de öyle nasıl düzelteceğimi bir türlü bulamadım.

• Hocam ge force experience sürümünüz nedir?

Hatayı aldıkdan sonra silip internetten en son sürümünü kurdum ama sorun yine çözülmedi.

• Bnde guncelledikten sonra oldu sürüm sıkıntılı olabilir yeniden kurmayi deniyeceğim olmassa yeni sürümü bekliyelim

Ben de windows 10 güncellemesi sonrası oluştu sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win 10. aynı sorun var bende de. Yok mu çözümünü bilen?
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum.. Win10 kullanıyorum ben de ve her zaman olmasa da bazen açılışta siyah ekranla karşılaşıp ardından sizdeki gibi "nvidia share" yanıt vermiyor uyarısı çıkıyor. Umarım varsa herhangi bir çözümünü, bilen birisi aydınlatır bizleri de.
  • Öncelikle selamın aleyküm

Bende windows 10 1067 güncellemesinden sonra yeni aldıgım asus rog um da böle sıkıntıyla karşılaştım yaptığım şey nvidiadan share i kapatmak oldu yeni güncelleme gelene kadar bekliycem senin içinde önemli değilse nvidia share sende kapat sıkıntı kalkıyor ne işe yarıyor nvidia share dersen oyunda ekran kaydı yapmana yarıyor adı üstünde share nasıl kapatırım dersen nvidia geforce experince açıcaksın ordan ayarlar ordan paylaşım yazan yerdeki aç kapa yeri muhtemeln açıktır onu kapatıcaksın sorun ortadan kalkmıl olucak bende işe yaradı
  • wewsa18 W kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum sorunum çözüldü.Sanırım sorun sadece asus larda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumprig -- 13 Ekim 2016; 13:41:21 >
  • benim dediğim şekildemi çözdün sorunu ?
  • wewsa18 W kullanıcısına yanıt
    Evet

• Asuslarda değildir sadece sanmıyorum ya windows un güncellemesinden yada nvidia nın son güncellemesinden kaynaklanıyor neyse bakalım güncellemeyi bekliycez
  • aynı sorunu yaşadğım için arama yaparken buldum konuyu. Cevap biraz geç olacak ama markalarla ilgili olduğunu sanmıyorum. Sorun son güncellemelerden kaynaklı olabilir. Bu yanlış bilmiyorsam yeni eklenmiş bir özellik. Nvidia arayüzü değiştikten sonra peydah oldu. Arkadaşın önerisine istinaden kapatınca sorun da ortadan kalktı.
  • Aynı sıkıntı bende de var sorun devam ediyor
  • Herhangi bir markanın ekran kartına özel bir sorun değil. Sorun NVIDIA'nın ürücüleri. Bende de bazen yapıyor, kapat deyince herşey düzeliyor.(Sadce açılışta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 12 Kasım 2016; 14:57:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.