Şimdi Ara

cd boot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deepland Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarıma yuklediğim power magic 6 adli back up programını yukleyip bilgisayara restart attıktan sonra bilgisayar boot dan sonra ekranda anlamsız okunamayan bir yazi ile kilitlendi malesef bundan sonra bilgisayarımı safe mode da dahi açamadım

işin komik yani artık windows linux cd leri ile de boot edemiyorum

eger first boot device 'a cd rom 2.ye hdd ke aldıımda ekran bilgisayar donanim yapilandirmaniza inceliyor dedikten sonra restart atıyor sadece cd rom ile başlattımda ise cd boot couldn't find nt loader diyip donuyor

elimde 2 adet hdd var her turlu fdisk ile format atıp partionları yapılandırsam da yukarıdaki durumu asamıyorum

gecici cozum olarak norton ghost ile aldığım yedekle sistemi çalıştırabildim windows kurulumuna ise sadece windows ortamında cd ile onyukleme yapıp restart attıktan sonra gecebiliyorum

ayrıca windows ortamına gectikten sonra recovery konsol ile fixboot ve fixmbr desem de sorun cozulmedi. her 2 hdd te aynı boot edememe problemi var

bu soruna cozum için elinizde hdd ki komple sıfırlayan bir program varmi yahut başka cozum onerileriniz olabilir mi?

yardımlarınıza simdiden tesekkurler

saygılarımla

tolga aygün

elektronik müh

mcp-mcsa

• arkadaşım bu adreste bir boot cd var içinde birçok program var bunlardan biri ile dene istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_5781742/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.