Şimdi Ara

'CD Check' tarzı bir Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde <b>Redhouse</b> yazılımı var ve Cdsiz çalışmıyor.
    Virtual CD ile bir sanal sürücü yarattım, gerekli dosyaları yazılım buradan okuyabiliyor.

Fakat programı (Redhouse) her çalıştırdığımda "CD-ROM Driver?" başlıklı bir pencere çıkıyor ve yazılım kendi cdsinin bulunduğu sürücüyü seçmemi istiyor. Tabii seçenekler arasında bilgisayarımdaki sanal sürücü de dahil olmak üzere tüm sürücüler gözüküyor ve seçip, ok diyerek zaman kaybetmek istemiyorum.

Bu konuda yardımcı olacak birisi var mı acaba?

• İlk önce programı kaldır..

Daha sonra programı sanal CD sürücüden tekrar kur. Belkide işe yarar.
  • Virtual CD, sanal sürücüye dosyaları imaj olarak atıyor.
    Zaten öyle bir imkanım olsaydı, VC'ye gerek kalmazdı
  • Virtual CD gibi programlar aynı zamanda yazdıkları o imageları okuma kabiliyetine de sahip yazılımlardır. Şimdi bir yerlerde manage bölümü olmalı onu açıp imajı sanal sürücüne yüklemelisin. cdemir'in de dediği gibi buradan kurarsan sorun kalmayacaktır.
  • sizin dediklerinizi sanırım yanlış anlıyorum...

dediğinize göre cd'nin içindekileri bir klasöre kopyalasam ve kurulum işlemini oradan gerçekleştirsem sorun bitecek. (image dosyalarını zaten sanal sürücüde, onlar olmadan çalışmasının imkanı yok)

genelde yazılımlar bunu yiyor da bu bir türk yazılımı hatırlatırım :)
    ister cdnin tamamını bir klasöre atıp, yazılımı oradan kurayım, ister başka yollar yine de düzelmiyor bu sorun...

o çıkan pencereyi kapamak için yapabileceğim bir şey yok mu?
    mesela exe'yi editlemek filan...
  • ya arkadaşların dediğini yap bakalım.
    virtual cd hangi sürücüde ise onu explorerda aç ya da otomatik kullandır. tekrar kur
    olmazsa regeditten cd path filan varsa onu sanal sürücünün harfi ile değiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.