Arkadaşlar 3 tane oyun aldım ve 3 ündede oyunu pc ye taktıgımda steam istedi yüklendi üye oldum steamda play tuşu vardı oyun kütüphanesinde ona bastım ve oyun internetten yüklenmeye başladı . İnternet hızım normalda 8megabit ama bana gelen 0.5 megabit yani 100 kb ı geçmiyo bu oyunları nasıl steamsız açabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim
Cdden yüklendikten sonra güncelleme yapıyorsa yapacağın bir şey yok. Cdden yüklenmeyip direk steamden çekiyorsa bir sorun var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
CD taktım yükleme yeri çıktı bastım steama geçti direk
oyunlar orijinal ise steam olmadan oynayamazsın, hızın o kadar düşük olmaması gerek bir problem var.
Bide bu yolu dene. total war rome 2'yi bu şelikde DVD'den yüklemiştim.
- Steam'ı aç. - Sol üst köşedeki "steam"ı tıkla. - "Oyunları yedekle ve geri yükle"i seç. - "Yedekten geri yükle"yi seç - Gözat'tan CD!yi seç ve devam et. Bu şekilde yüklemesi lazım.
Oyunlar orjinal dr den aldım ama bunun başka yolu yok mu ya 100 lira boşa mı gidicek 3 4 tane almıştım ya steamsız olmuyormu net gerçekten aşırı kötü ya
Lütfen yardım edin ya lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme