bilgisayarımın bios ayarlarını yapmama rağmen cd den boot edemiyorum normelde "cd den ön yükleme için bir tuşa basın" yazması gerekirken "ntldr eksik" hatası veriyor ve "yeniden başlat" yazıyor nedenini biliyor musunuz bir tülü işin içinden çıkamadım
yanlıs kopyalamıssındır cd yi..
cd de bir problem yok başka bir bilgisayarda kontrol ettim başka bir önerin var mı?!
belki cd okuyucun da bir problem vardır...
maalesef cd okuyucudada değil bildiğiniz başka bir şeyler varsa paylaşın lütfen
boot ta ilk sıraya cd romu koydugundan emin ol..
açılış cd si eğer c: yada d: nin içinde bir dosyaya ihtiyaç duyuyorsa ve o dosyaya ulaşamıyorsa olabilir. xp cd den deniyorsan bu yazdığım olmaz tabi...
evet xp cd nedn yapmaya çalışıyorum ve ilk sırada "NTLDR EKSİK" hatası ne demek bilen var mı?!
http://www.turkcenet.org/wown_htm/wxprcons.htm al kardeşim senin yerine ben yaptım nemi yaptım sadece google a girip "NTLDR xp" yazıp arattım yani bunu sende yapabilirdin ama heralde aklına gelmedi yada google ı bilmiyordun neyse biraz araştırma yaparak olaylara yaklaşmak daha ii olur kanaatindeyim yani sen bil sana sorsunlar kusura bakmayın bunları yazmak belki sizi sinirlendirebilir ama neysee...
hiç önemli değil teşekkür ederim ben google da bulabileceğimi düşünmemiştim sağol
[frndsp]
[bye]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme