Arkadaşlar vcd ci dükanında kullanılmak üzere bilgisayar topluyum.e haliyle en önemli parçalarından biri optik yazıcısı olacak.kaliteli cd dvd yazıcı tavsiyeleri bekliyorum. çok kullanılmasına rağmen cd yakmaması çok önemli
lg mi kalitesiz lg almanı tavsiye etmiyorum.. yazmak için ebn iyisi nec fakat okumakta sorunlu.. benq almanı tavsiye ediyorum en çok memnun kalınan benq hiç şikayet duymadım.. ama asus ve nec kullandım asus sakın alama..
4 sene lg cd writer kullandım şimdi de lg nin 18* dvdwriter i var kullanıyorum ve memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım...
lg
lg h42n yada pioneer 111dbk ama
lg nin okuması daha iyidir. yazmada daha hızlıdır. ama pioneer yazma kalitesi çok iyi.
samsung'u tavsiye etmiyorum yazmada sorun çıkartabiliyor
arkadaşlar ben de internetten ASUSTEK 1612BL 48X32X40 16X8X16 SIYAH LIGHT SCRIBE modeline baktım ve bana cazip geldi. hem light scribe olması da ayrı bi avantaj. acaba aranızda kullanan var m? performans olarak nasıldır sizce??
Benq dw 1650. 4 aydır yaklaşık 70 dvd ve 20 cd yazdım. hiç sorun çıkarmadı. okumada da çizik cdleri bile okudu.
Lg ya da NEC..
quote:
Orjinalden alıntı: AsilTurk
arkadaşlar ben de internetten ASUSTEK 1612BL 48X32X40 16X8X16 SIYAH LIGHT SCRIBE modeline baktım ve bana cazip geldi. hem light scribe olması da ayrı bi avantaj. acaba aranızda kullanan var m? performans olarak nasıldır sizce??
2 haftadır kullanıyorum. memnunum. aldığıma pişman değilim. lg h42n öneriyorum. bildiğim kadarlıyla bundada ls var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme