Şimdi Ara

Cd ile ve ya cd siz format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar format cd im kaybolduğu icin arastirma yaptim win7 ultimate iso dosyasini indirdim sanirim o sekilde format atilabiliyor ama daemon tools ile actigimda Yerel disk C deki dosyalari silemiyorum biosdan direk yapmam gerektigi yaziyor yani bilgisayar acilirken cd romdan ve ya usb vs bi aygittan bilgisayari acmam isteniyor. Iso dosyasini cd ye atsam calistirmaz diye dusunuyorum acaba bu dosyayla format ne sekilde atabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En basiti anlayacagin sekilde iso icindekileri pc ye aktar onlarida cd ye yazdir..
    Yada cd yazdirma programi ile iso dosyasini cd ye yazdir..
    Oyle format dene.. iso haliyle bir sey yapaman
    Iso icindekileri sanal surucudan silemezsin..
    Dos sistemin nedir bilmiyorum ama eski dosyalrda her windows cd sini oto baslatamiyor kurulum icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemaynak -- 26 Şubat 2016; 0:40:35 >
  • lemaynak kullanıcısına yanıt
    Anladım bi deneyeyeyim tesekkurler.

• Lemayak, hocam bir eksiginiz var.

BerkanKhrmn arkadasim. Indirdigin isoyu dendigi gibi dvdye veya usb ye atmaniz gerekiyor. Fakat bunu yapmak icin "windows 7 usb dvd tool" kullanmaniz lazim. Kullanimi kolay ve ucretsiz bir program gezginler,tamindir vs bulabilirsiniz.

• Hocam CdburnerXp diye bir program indirdim simdi ondada var sanirim iso dosyasini yazma özelligi boş bir dvd alip deniyicem cok sagol

• BerkanKhrmn kullanıcısına yanıt
    Hocam onemli olan dvdye yazdirmak degil. Bootable dvd olmasi icin bu programi kullanmaniz lazim. Aksi takdirde pc acilirken dvdden baslamaz. Normal dvdler gibi gorur.

• Programda hangi adimlari takip etmem gerek peki hocam suan evde degilim gecince yukliyicem kullanim kolaymi dediginiz kadar halledebilirim sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.