Şimdi Ara

CD KEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cd key yazan kagıdı kaybettım ,illa oyunu bıdaha almak zorundamıyım ? yardım cı olursanız cok sevınırım

• Nasıl kaybedersin... World of Warcraft Game Manual yazan kitapçığın üzerinde bir banknot olmalı...Eğer onu çıkarttıp kaybettiysen way haline.Ama daha önceden oynadıysan oyunu ve o key'i bir account'a verify ettiysen key sorunun yok,sadece oyunun olması yeterli.Oyundan çok key önemli zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 22 Şubat 2007; 23:26:39 >
  • cok saolasın ...artık o kagıdı arıcam gerekırse yakıcaz samanlıgı
  • aramaya koyulmadan ...BC yi alsam onu yukleyınce account acılımında ondan cıkan cd key olur mu acaba ???
  • arkadas cd kutusunun icinden kalın bi kitap gibi bisey cıkıyor.arkadasin dedegi gibi.bak resim koyam hatta alttaki beyaz bolgede yaziyor.sendede boyle bir kitapcik varsa ki olmasi lazım oraya bi goz at istersen.

CD KEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 22 Şubat 2007; 23:41:40 >
  • Bu konu hakkında benim de bir sorunum var arkadaşlar. Ben bu kitapçığı geçen gün uzun bir aradan sonra yaptığım oda temizliğinde yanlışlıkla attım. Şu anda oyun bilgisayarımda kurulu ama yakında makinayı formatlamayı düşünüyorum. Dolayısıyla bu şifreye tekrar ihtiyacım olacak. Oyunun içindeki biryerden şu anda girili olan CD-KEY'i öğrenmenin bir yolu var mı? Blizzard'a sordum ama sağolsunlar 4 gündür cevap veren olmadı
  • Abi insan onu kutusunun içinden çıkartırmı yada çıkartrda tekrar geri yerine koymazmı valla anlayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate BOOT CD!...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

Bu konu hakkında benim de bir sorunum var arkadaşlar. Ben bu kitapçığı geçen gün uzun bir aradan sonra yaptığım oda temizliğinde yanlışlıkla attım. Şu anda oyun bilgisayarımda kurulu ama yakında makinayı formatlamayı düşünüyorum. Dolayısıyla bu şifreye tekrar ihtiyacım olacak. Oyunun içindeki biryerden şu anda girili olan CD-KEY'i öğrenmenin bir yolu var mı? Blizzard'a sordum ama sağolsunlar 4 gündür cevap veren olmadı

hayır olmaz kurarken istemez cdkey
  • @Absürd: Kutusuyla beraber attım zaten. Belki kutusundan çıkarmış olsaydım şimdi böyle bir sorunum olmayacaktı yani

@osmangüder: Cd-key'i kurulumdan sonra account oluştururken mi istiyordu hocam? Eğer öyleyse problem yok demektir. Account'um var sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

@Absürd: Kutusuyla beraber attım zaten. Belki kutusundan çıkarmış olsaydım şimdi böyle bir sorunum olmayacaktı yani

@osmangüder: Cd-key'i kurulumdan sonra account oluştururken mi istiyordu hocam? Eğer öyleyse problem yok demektir. Account'um var sonuçta.

Ya o keyleri sen accountuna verify ediyorsun oyuna değil oyunu bakkaldan alsan gene oynarsın ama key olması önemli.Key ve Accountu varsa o key'e bir daha ihtiyacın yok.O internet sayfasında girdiğin key oyuna değil senin üyeliğine ait oluyor.Key verify ettikten sonra artık ne yaparsan yap orası sana kalmış

• Valla içim rahatladı, sağolasın Gönül rahatlığıyla formatlayabilirim makinamı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.