Merhaba arkadaşlar benim 2 sorum var 1-- Pc ye taktığım cdler otomatik acma menüsü gelmiyor hani dosyaları klasörde aç filan yazan yer o nasıl düzelir ( Cdrom a sağ tıkladım özelliklerde otomatik kullan bölümünde her defasında eylem seçmemi iste işaretli.) 2-- World Of Warcraft oyununu yükleyeceğim dediğim gibi otomatik açma yeri gelmiyor bende bilgisayarımdan (cdrom okuyor cd yi) WoW DVD (F:) yi açıyorum resimdeki gibi gördüğünüz gibi setup ta yok ne yapmam lazım ? RESİM = resim
Merhaba,
Başlat-> Çalıştır -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> System -> CurrentControlSet -> Services -> CDRom -> Sağ tarafdaki "Autorun" değerine çift tıklayın ve 1 yazın.
Resimde kırmızı gösterdiğim yerde siyah gösterdiğim değer zaten 1 ama olmuyor neden olabilir başka BUYRUN RESİM
quote:
Orijinalden alıntı: john_cena1
Resimde kırmızı gösterdiğim yerde siyah gösterdiğim değer zaten 1 ama olmuyor neden olabilir başka BUYRUN RESİM
Peki, o değeri "5" olarak ayarlayıp denermisin ?
denedim ama olmuyor :(
Peki,
Microsoft'un yayınlamış olduğu makaleye göz atarmısın ?
windows orjinal windows mu yoksa, böyle driver program eklemeli windows mu?
Orjinal windows pro
quote:
Orijinalden alıntı: john_cena1
Orjinal windows pro
Peki, eğer mümkünse sistemi sorunsuz bir güne geri yükleme gibi şansın var mı ?
malesef uzun süredir böyle o yüzden geri yükleme biraz zor verdiğiniz makaleye bakıyorum da 3. adımdaki allecedroms un değeri bende 0 diyorki 0 ise 5. adıma geçin 5. adımda da diyorki 1 ise 0 yapın şimdi ne yapayım ?
Makale de bulunan tüm değerleri, kombinasyonları uygulaman gerekiyor.
tamam ama benim allocatecdroms değerim değeri ne yapmalıyım makalede 3. çözüm
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Makale de bulunan tüm değerleri, kombinasyonları uygulaman gerekiyor.
Nasıl yapabilirim peki başka bir yol yokmu
Bakıyorum arkadaşım bende bir yandan.. Benim bildiğim ilk mesajım da yazmış olduğum gibiydi, o da sende işe yaramadı.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Bakıyorum arkadaşım bende bir yandan.. Benim bildiğim ilk mesajım da yazmış olduğum gibiydi, o da sende işe yaramadı.
saolasın birde onu bulamazsan şunu biliyorsan yardımcı olurmusun World Of Warcraft otomatik kullan olmadıından bilgisayarımdan girmem lazım yukarıdaki resim gibi bir yer açılıyor ama setup dosyası yok nasıl yükleyebilirim o oyunu
CD Rom'un üzerine gelip sağ click yapıp "Otomatik olarak kullan" seçeneğine tıkladığın zaman herhangi bir tepki vermiyor mu?
sağ click yapınca oto. kullan yok özelliklerinde var orda da olması gerektiği gibi