|
Bildirim
Oyunu duyur, 8 yıl sonra yarım şekilde çıkart, bir 2 yıl da geliştirmeyle oyalan. Kusura bakmasınlar ama 10 yılda bir nesil değişiyor. Hiç ümidim yok ama gerçekten kaliteli bir oyun haline getirseler bile bu takdir edilesi bir şey olmaz 10 yıl insanları beklettikten sonra.
|
cdprred i severim ama bu saatten sonra ne kadar değiştirebilirsiniz? En zorlayıcı hamleleri konusalım dikine mimarı, açılabilir ve içerisi dolu kapılar, biraz daha kompleks bi hack sistemi gibi gibi bize söz verip yapmadıklarınız. Hadi bunları yaptınız. Ama seçimlerimize göre şekillenen bir hikayeye nasıl çeviriceksiniz. Oyunun türü değişti biliyorum ama bize söz verdiğiniz şey oyunun hikayesel olarakta şekilleneceğiydi. Bunlar olmadan 'unutulmaz bi oyun' olma şansınız yok
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Oyun ilk çıktığında başlarında bırakıp düzelmesini beklemeye koyuldum. Umarım bu sefer üzmezler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 14 Nisan 2021; 14:54:39 > |
|
Ben Oyunu Bitirdim, EFSANEYDİ.... Birde En sonGüncellenmiş haliyle Tadından yenmez. |
' bazı oyuncular ise tamamen umudu kesmiş ve önüne bakmış durumda' İlk izlenim gerçekten çok önemlidir. Ben bu yukarıda bahsedilen kişiyim. Oyunun eksiklerini, vaad ettiği şeyleri vermediğini, hatalarını gördükten sonra uzun bir süre boyunca düzelmeyeceğini anladığım için umudumu kestim ve cdpr'e gram güvenim kalmadı. Bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar, imajlarını düzeltmeleri kolay olmayacak. |
|
|
|