Bunun üzerine CD Projekt Red, yatırımcılarıyla birlikte bir toplantı yaptı. Toplantının ses kaydı ve transkripti ise CD Projekt Red’in sitesinden yayınlandı. Mesaja sığar mı sığmaz mı bilmiyorum 9-10 sayfalık bir toplantı metni var, Türkçe'ye çevirdim. Buradan tam metne ulaşabilirsiniz. Toplantıda CD Projekt Red CEO'su, CFO, Yönetim Kurulu üyeleri var. Soru soran tarafta ise Morgan Stanley gibi devasa bankaların analistleri var. Buz gibi gergin toplantı. Dikkat çeken noktalar ise şöyle:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highsenberg -- 15 Aralık 2020; 22:23:23 > |
CD Projekt Red Toplantısı ve Gerçekler
-
-
Çeviri için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit SlimsÇeviri için teşekkürler.
Rica ederim.
-
Çeviri için çok teşekkürler, düştükleri duruma gerçekten üzüldüm.
-
Bu oyunu tanitildiği gün de sevmedim o zamandan bu zamana da hicbi sey degismedi. Anlattiklari gibi bi oyun da olsa bu cyberpunk teması genele hitap eden bi tema degil. İnsanlar apartman katları arasında gezmekten hoşlanmıyor dikey değil yatay keşfi seviyorlar. Hanginiz en son GTA online da merkezdeki bi binanın katlarını keşfe çıktınız? Ama çalışmalarını sevsem de Enis Kirazoğlu gibiler nedense bu oyunu yerlere göklere sığdıramadılar devrim niteliğinde olacak bilmem ne dediler neden bu kadar hypelandılar anlamadım. Standart üstü bi oyun bu mevzular yüzünden standart bi seviyede kaldı o kadar abartmaya gerek yok.
Ha başarılı olmasini istemez miydim? en çok ben isterdim. Çünkü burdan sağlayacakları kaynakla wittcher 4 ü yapacaklar. Bu oyun ne kadar satarsa o oyun o kadar iyi olur ki hayatimda oynadigim en iyi oyun olur kendileri...
-
insanlık tarihinin en büyük dolandırıcısı olduklarını pişkin pişkin söylüyorlar yani...
pes. -
The Witcher 4 gelirse de güzel olur ama ı gelene kadar muhtemelen PS5 ömrünü tamamlamış olacaktır. -
Arkadaşlar bu firma dolandırıcı bir firmadır. Bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar bu etiket üzerlerine yapıştı. Sekiz yıldır uğraştığın oyunu biz eski nesle göre yapmadık demek işin bahanesi. Sekiz yıl önce nerden yeni nesil konsolları tahmin ettin de ona göre oyun yapmış olabilirsin ki? Yeni nesile göre diye kılıf bulmalarının sebebi yeni nesil cihazların daha güçlü olması başka bir şey değil. Yalan yani o eski nesil yeni nesil muhabbeti. Adamların yaptığı nitelikli dolandırıcılık yani milyon doları ceplediler valla helal olsun. Bazı insanlar hala savunuyor bu adamları pes doğrusu. 450 lira verdiğin oyunu bulanık oynamak nedir la? -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C66
Arkadaşlar bu firma dolandırıcı bir firmadır. Bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar bu etiket üzerlerine yapıştı. Sekiz yıldır uğraştığın oyunu biz eski nesle göre yapmadık demek işin bahanesi. Sekiz yıl önce nerden yeni nesil konsolları tahmin ettin de ona göre oyun yapmış olabilirsin ki? Yeni nesile göre diye kılıf bulmalarının sebebi yeni nesil cihazların daha güçlü olması başka bir şey değil. Yalan yani o eski nesil yeni nesil muhabbeti. Adamların yaptığı nitelikli dolandırıcılık yani milyon doları ceplediler valla helal olsun. Bazı insanlar hala savunuyor bu adamları pes doğrusu. 450 lira verdiğin oyunu bulanık oynamak nedir la?Avangers end game i düşün oradaki göruntülerin %80 civarı CGI. Teorik olarak oradaki doku ve kapmama verilerini bir oyun haline getirebilirsin. Yani o filmi olduğu gibi oynanablir hale getirebilirsin. Paketleyip bir kenara koyarsın bundan 30 sene sonra son kullanicinin bilgisayarı o renderleri anlik olarak yukleyecek düzeye geldiği zaman satabilirsin. CDPR in yaptigini rockstar dahil butun oyun şirketleri uzun yapım süreci olan oyunlarında halihazirda yapiyor. Yapmasalardı 2020 yilinda ancak 2012 nin grafik kalitesinde oyin oynayabilirdin. Garip gelebilir ama o adamlar 2012 yilinda bu oyunu bu halde göruyorlardı. Ha süper bilgisayarlarla ya da kurumsal şirketlerin elde edebildikleri bilgisayarlarla bu verileri işleyerek yapiyorlardı o ayrı😀
-
Korsan oyun satıp büyüyen firmanın tek kalemde alışkanlığını değiştirmek beklenemezdi zaten, iyi ki ön sipariş geçmedim. İadeyi koydum, crackli indirdim oynuyorum
-
Oyun geliştirilmeye başlandığında yeni nesil konsollar, 3000 serisi kartlar portakalda vitamindi. Buna rağmen nasıl bu konsolları böyle yetim bırakabildiler anlamak mümkün değil. Yazık oldu cidden. Öte taraftanda oyun pc tarafında hem çok uygun fiyatlı hem de hatalarına rağmen oynanabilir durumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
The Witcher 4 gelirse de güzel olur ama ı gelene kadar muhtemelen PS5 ömrünü tamamlamış olacaktır.Bence 5 sene sonra çıkar
-
Bu nasıl bir oyunmus arkadaş her 10 konudan 4 ü bu oyun -
CDPR kusacağım artık. Baydı aşırı. -
Emeğine sağlık ama AMD'de performans kaybını sormamışlar :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: firatkrkyBu oyunu tanitildiği gün de sevmedim o zamandan bu zamana da hicbi sey degismedi. Anlattiklari gibi bi oyun da olsa bu cyberpunk teması genele hitap eden bi tema degil. İnsanlar apartman katları arasında gezmekten hoşlanmıyor dikey değil yatay keşfi seviyorlar. Hanginiz en son GTA online da merkezdeki bi binanın katlarını keşfe çıktınız? Ama çalışmalarını sevsem de Enis Kirazoğlu gibiler nedense bu oyunu yerlere göklere sığdıramadılar devrim niteliğinde olacak bilmem ne dediler neden bu kadar hypelandılar anlamadım. Standart üstü bi oyun bu mevzular yüzünden standart bi seviyede kaldı o kadar abartmaya gerek yok.
Ha başarılı olmasini istemez miydim? en çok ben isterdim. Çünkü burdan sağlayacakları kaynakla wittcher 4 ü yapacaklar. Bu oyun ne kadar satarsa o oyun o kadar iyi olur ki hayatimda oynadigim en iyi oyun olur kendileri...
medieval veya orta dünya teması da herkese hitap etmiyor. açıkçası ben sevmemeyi bırakalım nefret ediyorum bu temadan. büyüler, canavalar vesaire bana çok bayık geliyor. witcher 3'ü ne zaman denesem 3 saat dayanabiliyorum. bu oyuna hiç hypelı değildim ama çıktığında temayı sevdiğimden dolayı bayağı sevdim oyunu her şeyine rağmen. yani tema konusunda böyle bir genelleme yapılamaz. cyberpunk temasını, onu geçtim punk olmayacak futuristik temayı seven de çokça insan var. olmasa zaten bu oyun bu kadar gündem olmazdı. keşke bugsız, glitchsiz, içerik kaldırmadıkları bir şekilde yapsalardı.
-
Keşke sony iade falan yapmasaydi da daha çıkmamış oyuna aç gibi ön siparis yagdiranlar gününü görseydi
Bu oyun resmen milleti yeni nesile ve yeni ekran kartlarina gecirmek icin yapilmis ps4 proda 10 fpse dusuyor gtx 1060 kartimla acmaya calistim en dusukte bile oynanmiyor
Çok kötü oldu witcher 4 dogmadan öldü 2. Bir mafia 3 vakası -
CDPR oyunun büyüklüğü altında ezildi maalesef. Peki bu saatten sonra işler düzelmez mi, oyunu eninde sonunda sorunsuz hale getireceklerdir ama çok büyük güven kaybı yaşadılar bunu onarmak çok daha büyük zaman alacaktır. Bir zamanlar No Man's Sky çıktığında da çok büyük tepki almıştı (teknik problemlerden çok oyun içeriği konusunda) ama stüdyo oyunu ne yapıp edip güncelleme ile adam etmişlerdi. Cyberpunk 2077 oyun içeriği konusunda problemi yok sorunların büyük kısmı teknik problemler ve bu problemin çok büyük bir kısmı eski nesil konsollarda yaşanıyor. Eninde sonunda sorunlar düzeltilecek ama 6 ayda ama 1 senede.
-
No Man’s Sky bomboş bir oyun olarak çıktı. Resmen running simulator gibi bir oyundu ama sonra yapımcı firma ne yaptı etti oyunu muhteşem konuma getirdi. Şu an oynadığım en zevkli uzay temalı oyunlardan birisi. Umarım Cyberpunk’ta zamanla oynanacak kıvama gelebilir... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kasapovski
No Man’s Sky bomboş bir oyun olarak çıktı. Resmen running simulator gibi bir oyundu ama sonra yapımcı firma ne yaptı etti oyunu muhteşem konuma getirdi. Şu an oynadığım en zevkli uzay temalı oyunlardan birisi. Umarım Cyberpunk’ta zamanla oynanacak kıvama gelebilir...CDPR bu olaydan ciddi bir ders çıkarttığını umuyorum eğer çıkartmazlarsa stüdyo ya batacak yada başka büyük marka tarafından satın alınacak. No Man's Sky yapımcıları ben dahil birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattı ve çok ciddi tepki aldılar o dönem ama stüdyo ne yapıp edip oyunun desteğini kesmedi ve No Man's Sky'ı yeniden yarattılar. Cyberpunk 2077 içerik olarak kötü değil benim beklediğim seviyede ve birçok oyuncu içeriği beğendi. Bu oyunun teknik hataları böyle bir büyük yapım için kabul edilebilecek seviyede değil, ben bu sorunları 1 yıl içersinde tamamen çözeceklerine inanıyorum ama bu saatten sonra oyuncuların kalbini kazanmaları için tüm teknik sorunlar giderildikten sonra bedava gelecek DLC'ler ile oyunculara en az 1-2 yıl boyunca desteklemeleri ve bu içeriklerin tatmin edici kalitede olması şart yoksa bir sonra ki projeleri The Witcher 4 için oyuncular CDPR'a çok daha mesafeli olacaktır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
insanlık tarihinin en büyük dolandırıcısı olduklarını pişkin pişkin söylüyorlar yani...
pes. |
Benzer içerikler
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- ps5 slim fan sesi
- ps5 fat kasa
- ps5 lan kablosu bağlandı hatası
- japonya"dan alınan ps5 türkiye"de çalışır mı
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps5 kırıldı mı
- wolverine oyunu
- ghost of tsushima 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X