Şimdi Ara

cd-rom dan anlayan beri gelsin cd-romu açıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce bir konum vardı artık yok. o konuda bahsetmiştim cd-rom açılmıyor cd-romun önündeki küçük deliğe iğne soktum ama açılmadı. başka bir yol varmı bunu açmak için. en son çare cd-romu açıcam. ama açmak istemiyorum ya bir şey olursa diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyber_zannx -- 27 Ekim 2007; 0:35:18 >

• Gitti canım CD-ROM
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyber_zannx

arkadaşlar az önce bir konum vardı artık yok. o konuda bahsetmiştim cd-rom açılmıyor cd-romun önündeki küçük deliğe iğne soktum ama açılmadı. başka bir yol varmı bunu açmak için. en son çare cd-romu açıcam. ama açmak istemiyorum ya bir şey olursa diye korkuyorum.

Deliğe soktuktan sonra biraz zorlayın. Bazen kısa düşüyor veya temas etmiyor olabiliyor. Onun dışında yapılabilecek pek bir şey yok. CD'Rom'u yerinden çıkardıktan sonra tekrar takarken güç kablolarını yanlış takmayın. Bu şekilde bir CD'Rom yakmıştım, hiç de iyi olmuyor. CD'Rom'u açmaya çekiniyorsanız servise göndermek daha mantıklı.

• tuhaf gelebilir ama başıma geldiği için söylüyorum benimde bi kere cd-rom açılmıyodu elektirik varken tesadüf ters çevirdim cdromu ve açıldı denemediysen bi dene bence
  • önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. ama hiç birine gerek kalmadı, kendi kendine açıldı pc reset yedikten sonra. bende anlamadım nasıl açıldığını. ama sanırsam anakart ile cd-rom arasında bir kopukluk oldu. bunun daha mantıklı bir açıklaması varsa buyrun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.