Şimdi Ara

Cd rom Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya cd rom temızlemek ıcın cd aldım ama kullanımını bılmıyorum,bılen arkadaslar varsa bana yardım edebılır mı acaba?

• Cd'nin alt kısmındaki küçük fırçalara cd ile birlikte gelen temizleme sıvısını sürüp cd-rom sürücüne takıcaksın, o içeride çalışırken senin lensin üzerini temizliyor!
  • Çok sağol arkadaşım.ancak ne kadar bı sure beklemesı lazım .
  • İçerisinde müzikle birlikte geliyor sanırım, sen birkaç şarkı dinle zaten o zamana kadar temizlemesi gerekir!
  • bence cd-romu açıp kendin temizle.ben hep öyle yapıyorum.kolay zaten.hem içindeki tozunu pisliğini de alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

bence cd-romu açıp kendin temizle.ben hep öyle yapıyorum.kolay zaten.hem içindeki tozunu pisliğini de alırsın.

kesinlikle soyledigine katilmiyorum Sen CD-ROM u dagitip temizleyip tekrar toplayabilirsin lakin bu arkadasimiz o CD yi takip temizlemeyi tahmin edemiyorsa yanlislikla cikan bir parcayi takamayabilir. burda amacim arkadasin bilgisini dusurmek degil o bilgi aliyor ama yanlis bilgi almasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

bence cd-romu açıp kendin temizle.ben hep öyle yapıyorum.kolay zaten.hem içindeki tozunu pisliğini de alırsın.

kesinlikle soyledigine katilmiyorum Sen CD-ROM u dagitip temizleyip tekrar toplayabilirsin lakin bu arkadasimiz o CD yi takip temizlemeyi tahmin edemiyorsa yanlislikla cikan bir parcayi takamayabilir. burda amacim arkadasin bilgisini dusurmek degil o bilgi aliyor ama yanlis bilgi almasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.