Ya cd rom temızlemek ıcın cd aldım ama kullanımını bılmıyorum,bılen arkadaslar varsa bana yardım edebılır mı acaba?
Cd'nin alt kısmındaki küçük fırçalara cd ile birlikte gelen temizleme sıvısını sürüp cd-rom sürücüne takıcaksın, o içeride çalışırken senin lensin üzerini temizliyor!
Çok sağol arkadaşım.ancak ne kadar bı sure beklemesı lazım .
İçerisinde müzikle birlikte geliyor sanırım, sen birkaç şarkı dinle zaten o zamana kadar temizlemesi gerekir!
bence cd-romu açıp kendin temizle.ben hep öyle yapıyorum.kolay zaten.hem içindeki tozunu pisliğini de alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
bence cd-romu açıp kendin temizle.ben hep öyle yapıyorum.kolay zaten.hem içindeki tozunu pisliğini de alırsın.
kesinlikle soyledigine katilmiyorum Sen CD-ROM u dagitip temizleyip tekrar toplayabilirsin lakin bu arkadasimiz o CD yi takip temizlemeyi tahmin edemiyorsa yanlislikla cikan bir parcayi takamayabilir. burda amacim arkadasin bilgisini dusurmek degil o bilgi aliyor ama yanlis bilgi almasin
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
kesinlikle soyledigine katilmiyorum Sen CD-ROM u dagitip temizleyip tekrar toplayabilirsin lakin bu arkadasimiz o CD yi takip temizlemeyi tahmin edemiyorsa yanlislikla cikan bir parcayi takamayabilir. burda amacim arkadasin bilgisini dusurmek degil o bilgi aliyor ama yanlis bilgi almasin