Şimdi Ara

cd siz format nasıl atabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşlar benim pc(notebook) ölmüş durumda çok acil pc lazım ve format atmam gerekiyor ama dvd sürücüsü bozuk format atmanın başka bir yolu varmı???
    --------------------------------------------------------------------------------

• dvd sürücüsü olmadan format atmanın başka yolu yok. asenin dvd sürüyücü değiştirmen lazım. hangi işetim sistemi olursa olsun xp pardüs vb. hangisi olursa olsun, sürcü olmadan atılmaz bence ama. geçenlerde flash dikten çalışan xp duymuştum. ama bilmiyorum
  • yapma yaa:(( peki harici cd sürücüsü falan bağlamak mümkünmü laptopa yada evdeki bir diğer pc den ağ bağlantılarından falan atmakda mümkün değilmiki acep???
  • Eğer notebook pavilion ise açılırken f11 e basıp işlemleri uygulaman yeterli
  • Ghost ve benzeri gibi proglamlarla image alabilirsin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_agk

Eğer notebook pavilion ise açılırken f11 e basıp işlemleri uygulaman yeterli

zannımca pavilion değil beko nun 3-4 sene önceki eski notebook larından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RandoLFay

Ghost ve benzeri gibi proglamlarla image alabilirsin ...

Baba cd sürücü mafiş.İmage alıp ne yapacak

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 2 Ağustos 2008; 16:20:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RandoLF

nasıl yani biraz açabilirmisin??
  • sen açmışsın açılacağı kadar anlaşılan işe yarar bişey değil açmaya gerek yok galüba heralde sanursam...

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_agk

quote:

Orjinalden alıntı: RandoLFay

Baba cd sürücü mafiş.İmage alıp ne yapacak

edit:imla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.