ya cd rom bazen bozuluyorda .bu cd siz çalıştırma işlemini bana bi öğretebilirmisiniz
hangi oyunu cd siz oynamak istiyorsan www.megagames.com dan o oyunun nocd crackını indir .
virtual drive da kullanabilirsin
ben virtual drive öneririm cd yi komple pcni kopyalıyo istediğin zaman cd takmış gibi onun özel sürücüsüne sanal cd yi dakabiliyosun falan güzel yani
bende virtual cd yi onermem cunku tum cd yi bilgisayara kopyalıyo onun yerine oyunun nocd crack ını yüklesen 5-10mb falan.
Virtual kullan arkadaşım bende öyle yapıyorum... Çok rahat oluyor... CD tak çıkar derdide olmuor....
quote:
Orjinalden alıntı: ogguzko
bende virtual cd yi onermem cunku tum cd yi bilgisayara kopyalıyo onun yerine oyunun nocd crack ını yüklesen 5-10mb falan.
bencede crack yüklemek daha avantajlı
Crack daha avantajli ama eger bulamazsan Alcohol %120 de isini görür.
eğer harddiskin benimki gibi 80 gb ise virtual drive tabi daha iyi, ama idare eder bi hard disk varsa crack olayını tavsiye ederim,ama virtual drive bazı uynlarda kitleme yapabiliyor.bu da sanırım cd nin çizik olup da bazı dosyaların bozuk kopyalanmasından kaynaklanıyor. tercih senin
Victural Drive Kullan ya da Crack - No CD Crack falan İndir Kolay Gelsin....
oyunun nocrak ını indirdikten sonra oyunun içine filanmı koyucaz zipli şekilde indirdiği oyunun exe dosyasını çalıştırıyorum ama bişey olmuyor yapan arkadaşlar bi açıklayabilirlermi kısaca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme