Şimdi Ara

cd üzerine direk etiket yazımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DVD writer ile direk cd üzerine etiket, baskı nasıl yapılır. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Saygılarımla.

• dvd writer ile cd üerine etiket yapıldığını duymadım daha önce. cd üzerine etiket yapan yazıcılar var onlarla yapabilirsiniz.
  • Hp nin bir kaç modelinde bu özellik mevcut fakat nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok ... Pc ile gelen yazılımlarda mutlaka vardır ...
  • ilk olarak dvd writerın bu özeliği desteklediinden emin olman lazım destekliyorsa o zaman birlikte gelen cd sini kur orda yardımcı bi program olması gerekir diye düşünüyorum kolay gelsin
  • philips in galiba cd üzerine resim yazan dvdrw leri var dı galiba
  • Cd üzerine yazı, resim vb. yazan printer'lar var. Yada cd yazıcılar var lightscrabe özelliği ile cd üzerine lazer ile işlem yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnates -- 16 Şubat 2006 20:53:28 >
  • senin dediğin bu herhalde bu DVD yazıcılar özel, lightscribe özelliği taşıyor. DVD ni normal yazıyorsun sonra ters çevirip üstüne etiket basıyorsun Ama onun medyaları da özel tabi her medyaya resim işlemiyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1193&productid=bd91126
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

senin dediğin bu herhalde bu DVD yazıcılar özel, lightscribe özelliği taşıyor. DVD ni normal yazıyorsun sonra ters çevirip üstüne etiket basıyorsun Ama onun medyaları da özel tabi her medyaya resim işlemiyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1193&productid=bd91126

+1

• Ayrıca her dvd writer da bu özelliği taşımaz. cd üzerine yazmak mümkün mü bilmiyorum ancak lightscribe yazma özelliği olan dvd writer (philips te var)
    ile lightscribe özelliği olan dvd medya üzerine etiket oluşturabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.