laptopumda cd kopyalama veya cdye veri yazma işlemi yapmaya çalıştıgımda yazma işlemi bir süre ilerledikten sonra hata veriyor ve iptal oluyor. Birkaç yazma programıyla denedim ama işe yaramadı. Cd writer ımı değiştirmeli miyim? Eğer değiştirmem gerekiyorsa aynı marka bir cdwriter alıp kendim değiştirebilirmiyim acaba? teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: civrilliosman
laptopumda cd kopyalama veya cdye veri yazma işlemi yapmaya çalıştıgımda yazma işlemi bir süre ilerledikten sonra hata veriyor ve iptal oluyor. Birkaç yazma programıyla denedim ama işe yaramadı. Cd writer ımı değiştirmeli miyim? Eğer değiştirmem gerekiyorsa aynı marka bir cdwriter alıp kendim değiştirebilirmiyim acaba? teşekkürler...
İlk önce ne hatası veriyor,mümkünse ss koy.Windowsun kendi yazma programını kullandınmı,aynı hatayı mı veriyor ? 2 inci soruna gelince biraz el becerin varsa sorunsuz değiştirebilirsin,cd-romu çıkarması zaten çok kolay altında cd-rom yuvasının yanında bir mandal var onu çekip cd-romu çıkarabilirsin.
Yazarken cdromun desteklediği hızların yarısı ile yazdırmayı deneyin. Eğer değiştirmeye karar verirseniz,harici dvd writer alabilirsiniz. Hem ucuz,hem hızlı olur.Laptopa da müdahale etmemiş olursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme