<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb®</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yasimboo</i> <br />cozb kardes 2000kusur tane mesaj yazmısssın ama LG de sorun yasayanı gormemissin ya cok sastım
forunmda paso lg de firmware die baslıklar atılıyo 2 ayda bozuldu die baslıklar var nası gormessin
ayrıca baende de vardı ve sorun yasadım LG 48x de <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
firmware updatini sorun olarak mı görüyorsun?.. 2 ayda bozuldu diye de başlıklar atılıyormuş... gerçekten ilginç.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ne söylesem ama bilmem cozb çum ama lg ler sorunlu yani ben iki tane eskittim ama <font color='blue'>yamaha</font id='blue'> aldım banamısın demiyo writer yani başka lafım yok söylüyecek...
LITEON ve AOPEN derim dierlerini de gecerim kardes ama heryerde bulabilir misin tartışılır
selamlar, bana kalırsa teac iyi bir seçim olabilir. sen birkaç ay önce aldım ve memnunum. zamanında lite-on ya da teac arasında kararsız kalmıştım (ikisi de başarılı cd-rwler arasında gösteriliyor zira internetteki test sitelerinde). sonunda yavuz'un (yavuzbah) da tavsiyesiyle teac aldım. gayet iyi iş yapıyor ve cd okuma performansı da çok başarılı. tabii ki seçim yine senin :)
Paran varsa Plextor al. Yoksa LG SORUN ÇIKARMAZ İSE! parası ile verdiği performans arasında çok fark var. Ama daha risk'siz olanı Yamaha almandır.
LG'ye bi oy da benden
xp destekli program yazilimi ile hangisi geliyor ise onu al. (sadece NT veya win32 destekli yazilimlari olanlar da var ehe(philips), yani yazilima da dikkat et alirken)
fiyat+performans diyorsanlg den şaşma ama kalite diyorsan biraz paraya kıy ve yamaha yada plextor al bence
peki cdwriterin kutulu olmasi cd writerin bozulma riskini azaltiyormu. Yoksa niye oemlere gore daha pahali kutusunami para oduyoz?
kutusu ile birkaç ekstra şey gelebiliyor tek fark o.
Cd-rw alıcaktım bende bu topiğe göz gezdirdim, yamaha cd rw aldım, şunu söylemek istedim, eğer yamaha cd rw istiyorsanız, acele edin, arkadaş bi yazı yolladı,yamaha cd rw üretimini durdurmuş, piyasadan çekilmiş (garantisi devam ediyor türkiyede). bu arada baya aramama rağmen kadıköyde bulamadım, oralarda aramayın, her ne kadar pc golg-eksen fln fiyat listelerinde tatoo yu tutsalarda, kendileride bi daha gelmeyeceğini ve kalmadığını söylüyorlar.
Ben de LG 32*10*40 CDWriter var.6 aydır kullanıyorum.Yaklaşık 500 CD yazdım ilk aldığımda yaktığım 1-2 CD dışında hiç CD yakmadım.3.5/4 dakikada 700 mb yazıyor.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım,memnunum tavsiye ederim.Tabi 52*24*52 olan versiyonunu...
Ben de LG 32*10*40 CDWriter var.6 aydır kullanıyorum.Yaklaşık 500 CD yazdım ilk aldığımda yaktığım 1-2 CD dışında hiç CD yakmadım.3.5/4 dakikada 700 mb yazıyor.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım,memnunum tavsiye ederim.Tabi 52*24*52 olan versiyonunu...
plextör
LG alalı 6 ay oldu daha hiç cd yakmadım çatır çatır da yazıyom ama benimki 24X.48X ler hakkında kesin bişi bilmiyom ama arkadaşım da alalaı 1 ay oldu 48X sorunsuz kullanıyo daha o da cd yakmadı.
ya utanmadan lg al demeyin ben de al diyenlerin lafına kandım.Şimdi vuracak duvar arıyorum.
drejan sen nereden aldın yamaha writer ı
bende combo toshiba var ama yamaha tavsiyemdir
dvd writer kullanıyorum biraz problemli.eski bilgisayarımda lg cd writer vardı.Cd teknolojı oturmus durumda .dvdwriter tavsiye etmem.zebil baba sen dvd yazarken problem yasıyonmu.
bugun AOpen 52X24X52 gordum. fiyati da 56 dolar. bu marka hakkinda bilgisi olan varmı.
Bende yamaha veya plextor derim bende plextor var ve memnunum ama şimdi yamaha alıcam çünkü çok daha artı özelliği var... Babamdada lg var ve açıkçası ben pek memnun değilim performansından...