Şimdi Ara

cd writer tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı soruyu sana yöneltecem phenone yamaha yı nerde buldun alıyorsun bulduğun yeri banada yazar mısın lütfen çıldıracam hiç bir yerde yok
  • yamaha, çabuk davran çünkü yamaha cdrw üretimini bıraktı
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alp1</i>
    <br />aynı soruyu sana yöneltecem phenone yamaha yı nerde buldun alıyorsun bulduğun yeri banada yazar mısın lütfen çıldıracam hiç bir yerde yok
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

valla ben internetten bakıyom sadece kardeş daha bi yere sormuş değilim ama pcgold da olabilir sordunuz mu hiç?
    Bi de sormadıysanız mavi donanıma sorun...

valla denildiği gibi üretimi bıraktıysa yamaha bende gider plextor alırım artıkın :)))
  • hepsine sordum yok
  • sorduğum gün almadığım yeri söylim bari, ben orayı biliyom ama kesinlikle iyi pazarlık yap, oem olarak bulucan

eminönünde doğubank a gidicen, giricen, 2. katta sol koridorda bir dükkanın içinde, 1 tane vardı, ben dahada kasıp başka bir yerden aldım, yada oralarda paso büyük hanlar var, gir içine kıyıda köşedeki bilgisayarcıları araştır, onlarda kalıyo. fiyatıda söylim 80 dolar fln olması lazım (kdv dahil).
    bol şanslar diyeyim artık, bu arada 50 cd kopyaladım,hiç sorun çıkmadı,memnunum, tatoo suda abartı bi özellik değil onuda söylim, ama hoş denebilir...
    dandik bi ayrıntı ama ışıkları bayık yeşil- kırmızı değil, altta uzun bir şekilde mavi yanıyor, yazmaya başlayınca aynı ışık mor oluyor, açıkcası güzel olmuş :))
  • ben burda sana toshiba yı tavsiye etmiştim ama bu ayki pcworld dergisi toshiba yı pek tavsiye etmemiş ve ben yinede toshibayı tavsiye ediyorum sorunsuz çalışıyor..
    yada sen bu ayki pcworld dergisi alıp detaylı bi şekilde incele..
  • pilips
  • Şimdi YAMAHA al diyorsunuzda YAMAHA üretimi bıraktı; olmaz olmaz da ya 6 ay sonra bozulursa arkadaş bu YAMAHA yı ne yapacak aldığı yere götürecek garantisi var diyecek aldığı yer kusura bakmayın YAMAHA üretimi bıraktı biz size başka bir marka verelim mi diyecek?......
  • yaw niye üretimi bırakıyo ki bu yamaha?

Bırakıyosa almayın tabii nolur nolmaz...
  • merhaba Phenone

bildigim kadariyal yamaha cd writer uretmeyecek cunki artik piyasada uygun fiyata bircok yazici var. Yamaha artik kar edemiyor. Yani secilecek urun cok. Artik dvd writer uretimine agirlik verecek. Piyasada kalanlarda bir sorun yok yani alinabilir. Bulabilirsem 15 gun icinde bende bir tane alicam. bulabilirsen ve almayi dusunursen kacirma derim ..

gorusmek uzere..
  • Tartışmaya gerek yok direk YAMAHA
  • LG 52X24X52 aldım.yazdiklarini verify filan yapiyor. Gorecez bakalım sorun cıkaracakmı cıkarmayacakmı. fiyati da uygun $63.
  • Yamaha alırsan ağlarsın..

Yamaha artık CD Writer üretmiyor.. Sattıkları CD Writerlere destek vermeye devam edeceklerini söyleseler de bu çok kısa bir süre sonra yalan olacak..

LG alırsan en uygun fiyatlı ve makul bir kaliteye sahip CDRW almış olursun.. Ben 40x kullanıyorum, 1 tane bile CD yanmadı. Şikayetim yok..

Plextor ise pahalı ve iyi bir seçim olacaktır.. LG'nin iki katı fiyata sahip bir writer.. Eğer müzik CD'si kaydetmeyi düşünüyorsan Jitter Correction, Buffer underrun ve Data correction performansı en üst seviye olan bu writeri tercih edebilirsin.. Data, MP3 vs. kaydedeceksen hiç kasma, LG al..

Kolay Gelsin.
  • <b>creative</b>

Ben zaten Yamaha ile plextor arasında kalmıştım yamahada piyasada yoksa öyle aranmaya değicek bi özelliği olduğunu düşünmüyorum şu anda da zaten plextor kullanıyorum ve memnunum o yüzden gene plextor alabilirim...

Ben <b>Blaster</b> ın dediği gibi ilerde desteklerini çekebileceklerini düşünürek söyledim almayın diye yoksa kalitesinden bi şüphem yok ayrıca bir cd-rw için verilen destek ne kadar önem taşır orasıda tartışılır tabii...
  • LG iyidir, hayırlı olsun.
  • Teac'ın çıkardığı 52*24*52 cd writer'ı nerde bulabilirim ?
  • Dostum yzıcıya boşa para verme dvd yazıcılar 70 milyon civarı al bi tane bak keyfine
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

Dostum yzıcıya boşa para verme dvd yazıcılar 70 milyon civarı al bi tane bak keyfine

quote:

23 Şubat 2003; 3:31:00

O zamanlar DVD Writerlar ne kadardı haberin var mı senin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.