Şimdi Ara

cd writer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyati fazla olmayan iyi bir cdwriter tavsiye edin. LG 48X24X48 dusunuyordum ama bu modeli alan 1 kisinin cdwriteri 2 ay olmadan goctugu icin bu modeli almaktan vazcaydim.

• yamaha
  • lg 52x24x52 tavsiye ederim.
    ortalama 65$+kdv gibi bir fiyat var izmir'de.
    istanbul'da fiyatlar bir kaç dolar aşağı olabilir.
  • Paraya kıy Plextor al ömür boyu kullan.
  • philips
  • Arkadasım eger sorunsuz bir cd yazıcı istiyorsan sana ben yamaha cd r öneririm.
  • philips yazıcılardan hiç memnun değilim. Olbileceğe benzemiyorum.
    ßende en iyisi yamaha sonrada Alıcaksan lg al. Kendi tafsiyem.
  • abi ole essek yuku ile para vermiyim diosana ve ii olsun diosan kesin liteonit al lg falan alma bissuru sorun cıkartıyo
  • teac
  • al kardeşim LG yi.. hiç bir sorunu yok.. sorunla karşılaşanı da hiç görmedim..
  • cozb kardes 2000kusur tane mesaj yazmısssın ama LG de sorun yasayanı gormemissin ya cok sastım

forunmda paso lg de firmware die baslıklar atılıyo 2 ayda bozuldu die baslıklar var nası gormessin

ayrıca baende de vardı ve sorun yasadım LG 48x de
  • lg writer lar tavsiye olunur,o fiyata daha ne olsun.lg lerin cd romlarından uzak durmak lazım bence,sorun çıkaran onlar.
  • merhaba bende lg cd writer kullanan biri olarak birkac seye deginmek istiyorum.

Ben yaklasik 6 ay kadar LG 32x12x44 cd yazici kullandim. ilk baslarda 10-15 cd yaktim. Yazici ile birlikte gelen Roxio cd yazici programi ile kullandim. Sonra bu programi kaldirip Nero kullandim. Nero programini kurduktan bu yana tek cd dahi yakmadim. Yalniz cd nin kaliteside burada onem tasiyor. 5 ay icinde yazdigim cd sayisi 200 gecmistir. Sonra bu yaziciyi muzik , mp3 isi ile ugrasan bir abiye sattim aylardir oda kulaniyor hicbir sorunu yok.

Cozb® arkadasim hakli yazicinin hicbir sorunu yok. yasimboo senin mesajina gelince 48x cd yazciliar 32x den yukari yazmiyor diye insanlar firmware update girisiyor. bu isi yaparken dikkat etmek gerekiyor. sonra yaziciniza elveda diyebilirsiniz. 32x yada 48x yazsa cok birsey farketmez yani bu kadar hizli yazipta acele etmenin anlami yok. eger illa ben firmware update yapip yazicimi 48x kullanmak istiyorum derseniz bu isi bilen birine yaptirin yada yaparken dikkatli olun sonradan benim cd yazicim calismiyor demek bence yersiz. 2 ayda bozulduyse cd yazici gider aldiginiz yere gerir verirsiniz degistirirler. firmware disinda cd yazida herhangi bir problem yok herkese tavsiye ederim. Parasi olan piyasa bulabilirseniz yamaha f1 almayinda demeyecegim. yasimboo bana dusmez belki ama bu isin post sayisi ile ilgisi yok.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yasimboo</i>
    <br />cozb kardes 2000kusur tane mesaj yazmısssın ama LG de sorun yasayanı gormemissin ya cok sastım

forunmda paso lg de firmware die baslıklar atılıyo 2 ayda bozuldu die baslıklar var nası gormessin

ayrıca baende de vardı ve sorun yasadım LG 48x de
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

firmware updatini sorun olarak mı görüyorsun?.. 2 ayda bozuldu diye de başlıklar atılıyormuş... gerçekten ilginç..
  • valla illaki tanıdık bı marka olsun ıstemıosan Teac lar var abım kullanı ve cookda memnun
  • herkez kendi kullandığı cd writer'ı tavsiye ediyor sanırım bende toshiba tavsiye edeceğim.. adamın biri aynen şöyle söylemiş.. ''Ben ucuz mal alacak kadar zengin birisi değilim..'' bu sözü boşuna söylememiştir elbet bir bildiği vardır..
  • AOPEN da düşünmeni tavsiye ederim...
  • http://www.tomshardware.com.tr/storage/02q3/020808/index.html

gerci 40x leri inceliyo ama yinede isine yaraya bilir
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb®</i>
    <br />al kardeşim LG yi.. hiç bir sorunu yok.. sorunla karşılaşanı da hiç görmedim..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    kendi malını övme yaw bende de lg32*10*40 var ama yamaha ;)
  • 4 gün önce S A M S U N G (48$) aldım (40x12x40) en fazla 4dk da yazıyor (ortalama 2.5dk) yaktığı da yok ayrıca 8MB da buffer'ı var kimse bundan söz etmiyor... dikkat et
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.