Şimdi Ara

cd yazma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 hızla cd yazarken %25-30 lara gelince bilgisayardan bir uğultu çıkıyo ve bitene kadar devam ediyor.Bu vınlama sesinden sonra cd daha hızlı yazılmaya başlıyor(%30 a kadar
    1700-1800 kb/sec yazarken uğultu başlayınca 2000-2100,sonlara doğru daha da hızlanıyor)yazılma bittikten sonra cdnin altına bakınca bir kısmın daha açık renkle yazıldığı belli oluyor.Böyle yazdığım cdlerden 3-4 tanesi açılmamaya başladı.16 hızla yazınca sorun yok.Bu 24 hızlı yazmadaki sorun ne olabilir ki??

• Yaa işin doğrusu bende 24x10x40 var ama ben hiçbir zaman 24 hızda yazdırma yapmıyorum... Bana güvenli gelmiyo. Eğer acelem yoksa 8 hızı tercih ediyorum ya da en fazla 12 hızı... ( Hızlı giden atın .... seyrek olurmuş ) :)))
    Senin sorununa gelinceee ne marka CD-RW cihazı kullanıyorsun? Bazı CD-RW'ler farklı yazım sistemi kullanıyor bildiğim kadarıyla yani diskin iç kısımlarında farklı hız dış kısıma doğru daha farklı bir hız... Bir de içine yerleştirdiğin Cd'ler kaç hızı destekliyor? Üzerinde yazmalı... sana tavsiyem limitleri zorlama...

P-III 450
    Asus P3BF
    393 mb Kingston SDRAM
    40 GB Seagate Barracuda ATA-IV 7200 rpm
    8.4 GB Fujitsu HDD
    Creative 32x infra CD-ROM
    LG 24x10x40
    Creative Live Player
    Diamond Viper 770 TNT2 32 mb
    Apache Netexpress V90 56K
    AverMedia TV98
    Lexmark 5700 Colorfine
    Acer Scanner
    Philips 17" 107S
  • Yazdığım cdler 32x Nortech,cd writer 24x10x40 lg,ilginç olan 24 hızla yazarken 16 dan daha uzun sürüyor,anlayamadım bu işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.