merhaba benim bilgisayar cd yi takınca yada c den d ye bi dosya kopylarken çok yavaşlıyor müzik çalışıyorsa ses kesik kesik geliyor.... biligsyar özellikleri:p42.8 256 ram 80 gb sata HDD asus anakart.... ilginiz ve cevabınız için teşekürler şimdiden...
ide kablolarını yerlerini değiştir. ve slotları da değiştirerek bi dene bence. oda olmazsa 80 pinlik bi id kablosu dene.
mask1 kardeş biraz daha açıklayabilir misin....aygıt yönneticisine girdim yalnız..geri kalan kısmı tam anlamadım...
quote:
Orjinalden alıntı: cybereser
merhaba benim bilgisayar cd yi takınca yada c den d ye bi dosya kopylarken çok yavaşlıyor müzik çalışıyorsa ses kesik kesik geliyor.... biligsyar özellikleri:p42.8 256 ram 80 gb sata HDD asus anakart.... ilginiz ve cevabınız için teşekürler şimdiden...
dostum ses kartın on board dimi.muhtemelen ac 97.onun netten son wersiyonunu bul yukle.sorunun hallolur.bu sorunla karsılasan cok insan oldu bu forumda.kolay gelsin
sound max ses kartı...
cd rom dan kopyalama yaparken,sistem kopyalama ya odaklandığı için yavaşlama olur..zaten 256 ram in var bence normal...
bence normal değil yaw....nerdeyse kopyalama dışında hiçbi işlem yapamıyorsun...
anakartın son sürücülerini yukle. belki de standart ide sürücüsü kullanıyorsun anakartın. bu nedenle hdd ve cd romların performansı düşük olabilir.
valla aynı şey bendede oluyo ama benim ram 512 bence ramle pek alakası yok.
kardes normall.256 ramla olacak olan bu.belki anakartın son cıkan suruculerini yuklersen düzelir biraz ama cok az olacaktır.sanırım ram 333 mhz ve intel chipsetli bir asus kartın var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme