arkadaşlkar bu yazdığımın yeri burası olmayabilir ama başka uygun yer göremedim mecburen buraya yazıyorum cevabı alayıum kaldırırım mesajı...
cda formatındaki orjinal cdleri bilgisayara atıyorum cdyi çıkartınca çalmıoyr bilşiyrum mp3 formatına çevirecem uygun programı bulamadım hep wma to mp3 var...
biliyorum kolay birşey ama yardımcı oılursanız önerebilieceğiniz bişeyler varsa iyi olur
şimdiden teşekkürler
kusuruma bakmayın....
dostum orjinal müzik cd lerinin dosya formatı biraz farklı. yani o cda dosyalarını kopyalarsan bilgisayarın çalıştırmaz. zaten boyutuna bakarsan 44 bayt gibi bir değeri vardır. açmak için cd den riplemen gerekiyor. onu da bazı programlar var ama şu an hatırlayamadım. ben çok önceleri mp3 grabber ve mp3 compressor diye programlar kullanıyordum. google den bir arattırısan uygun programlar mutlaka bir yerlerde verilmiştir.
No:kusura bakma ben arayamıyorum çünü şu skype zımbırtısıyla uğraşıyorum. Vistada ikide birde çalışmayı durduruyor.
Dostum en kolay Program CDextir.Netten ücretsiz olarak bulabilirsin..
ne gerek var.aç windows media playerı.yukarıdan kopyala butonuna bas zaten cdnin içeriğini göreceksin.riple hepsini dinle afiyetle :)
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
ne gerek var.aç windows media playerı.yukarıdan kopyala butonuna bas zaten cdnin içeriğini göreceksin.riple hepsini dinle afiyetle :)
aynen uğraşmaya gerek yok media playerdan halledebilrsin cdyi takınca otomatik kullanda media plyer ı seç sonra kopyalaya gir belgelerim içine müzükleri wma formatında kaydedecektir
mp3 istiyorsan en iyi CDex.
media player 11 artık mp3 te ripleyebiliyor çok ta kaliteli.