merhaba arkadaşlar. ben uzun zamandır nero burning room programı kullanıyordum arabada müzik dinlemeyi sevdiğimden sık sık cd yapıyorum fakat neronun bilgisayarı çok kasmasından alternatif program olarak cdburnerxp programıyla tanıştım. ufak kullanışlı bir program ama doldurdugum cd lerin şarkı duraklama süresi 8-9-10-11 saniye gibi değişmekte bunu değiştirmenin bir ayarı varmı programı kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim tşk.ederim
quote:
Orijinalden alıntı: tarikkk_
merhaba arkadaşlar. ben uzun zamandır nero burning room programı kullanıyordum arabada müzik dinlemeyi sevdiğimden sık sık cd yapıyorum fakat neronun bilgisayarı çok kasmasından alternatif program olarak cdburnerxp programıyla tanıştım. ufak kullanışlı bir program ama doldurdugum cd lerin şarkı duraklama süresi 8-9-10-11 saniye gibi değişmekte bunu değiştirmenin bir ayarı varmı programı kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim tşk.ederim
Nero kasmaz yani nero yüklerken bekçok eklentilerini yüklediyseniz veya nero 10/11 gibi yüksek GB olan sürümlerini yüklediyseniz, bu sürümlerde pekçok araç ve eklentilerle geldiği için boyutu ile sistemi yormakta, Noro lite veya en stabil Nero7 indir derim bence. CDBurnerXP boyutu ufak olmasına rağmen bazı broblemler olabiliyor.
aslında nero 8 sürümünü kullanıyordum gayet iyiydi ama nedense setup dosyasını adaware gibi programlar trojanlı gösteriyordu yeni sürümlerini denedim hiç hoşuma gitmediğinden alternatif program arayışlarına girdim tavsiye edebileceğiniz bir indirme sitesi varmı acaba teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme