|
Bildirim
|
Elektronik sigara içenlerin çoğu sigara içenlerdir. Zaten zehiri önceden damarlarında gezdirenler. Elektronik sigara içmek normal sigaraya göre daha sağlıklı.
En basit haliyle içinize katranı çekmiyorsunuz bunu açıklamak bu kadar kolay. Elektronik sigaraya başlayıp bırakan ve tekrar sigaraya dönenlerin çoğu zahmetli oluşundan dolayı. Hükümet izin vermediğinden satın alması likitinin bulunmamamsı zorluyor ve sigaraya döndürüyor. Likit derdi şarj derdi coil i derken adam amaaaan bunlarlamı uğraşıcam diyor sigaraya geri dönüyor. Keşki hiçbirini kullanmasa ama bari daha zararsız olan e sigarayı kullanması daha doğru oluyor. Zamanında sigara için hamile kadınlar kullanıyor çok faydalı diye reklamlar vardı (google dan aratabilirsiniz) . Şimdi sigara lobisinden cepleri doldurulmuş kurumların açıklamaları ne derece güvenilir siz bilirsiniz. |
Geldi yine aylık elektrikli sigara zarardır haberi.
Not: sigara kullanmıyorum. |
Bu haberler nedense iyi niyetli gelmiyor bana. Son dönemde elektronik sigara aleyhine çok haber çıktı. Sigara kullanımı azalıyor olmalı
|
Elektronik sigaraya savunanları anlamıyorum. Ya kardeşim sen ciğerine kasıtlı olarak buhar gibi bir şey çekiyorsun. Her türlü kötü yani. Normal sigara ile kıyaslayarak kendini kandırman hiç bir şey ifade etmiyor. Sana bırak vs. demiyoruz ama bari kıyas ile e-sigarayı güzel göstermeye çalışma.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsomnia -- 31 Ağustos 2019; 20:45:52 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|