Şimdi Ara

Elektronik sigara hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Elektronik sigara hakkında birkaç sorum olacaktı, Günde ortalama bir paket sigara için birisiyim. Yoğun ve stresli olduğum günlerde içtiğim sigara sayısı ´da buna paralel olarak artmakta. Yaklaşık olarak 20 yıldır içtiğimden dolayı artık göğüsüm ´de ciddi bir ağrı ve kesintisiz öksürük sorunları oluştu, Hatta geceleri öksürürken uyanacak düzeye kadar şiddetlendi öksürüklerim.

Doktora gittiğimde artık sigarayı tamamen bırakmam gerektiğini ve ciddi bir tedavi görmem gerektiğini belirtti. Birkaç sigara bırakma denemesi yapmama rağmen bir türlü başaralı olamadım. Çevremde sigarayı bırakan birçok kişi mevcut, Onlara sorduğumda ise genelde elektronik sigara sayesinde bıraktıklarını belirtiyorlar. Birkaç elektronik sigara markası sordum ve not aldım eve geldiğimde hemen internetten araştırmaya başladım. Dedikleri markalar birbirlerinden farklı farklı hangisini alacağım konusunda kafamda ciddi ciddi soru işaretleri oluştu ve bu konuyu açma gereksinimi duydum.

Şimdi öncelikle en çok tavsiyesini aldığım ürün şu http://elektroniksigaraavm.com/red-kiwi-ce6-ce4-v3-elektronik-sigara ürün ancak bu gerçekten benim nikotin ihtiyacımı karşılar mı? Yukarıda ´da belirttiğim gibi 20 yıla yakındır sigara içiyorum ve günde 1-1,5 paket sigara tüketimim mevcut.

Ayrıca sanırım bunların likitleri doğru mu yazdım bilmiyorum içine konulan sıvıları oluyormuş… Bunlardan hangisini almam benim işimi daha kolaylaştırır acaba?

Bu likitler ne kadar süre gidiyor acaba? Bu ürünlerin bir ömrü var mıdır?

Aşağıdaki ürünleri inceleyip hangisini almam konusunda tavsiye verirseniz sigarayı bırakmamda sizin´ de bir katkınız olacaktır.

http://elektroniksigaraavm.com/red-kiwi-ce6-ce4-v3-elektronik-sigara

http://elektroniksigaraavm.com/elektronik-sigara-e-sigara/joyetech-eroll-gercek-gorunumlu-elektronik-sigara

http://elektroniksigaraavm.com/elektronik-sigara-e-sigara/electro-smoke-stick-one

Likit olarakta kahveli bir tane buldum buhttp://elektroniksigaraavm.com/elektronik-sigara-sivisi-e-likit/dekang-kahveli-sigara-likiti acaba nasıldır kullanan var mı ?

• Red Kiwi yi tavsiye ederim ovale diye bi ürün var oda güzeldir, iyi duman çıkartıyo ovale
  • oZnKa O kullanıcısına yanıt
    verdiğin linklerdeki ürünler cok pahalı ve guvenilir değil. ilk fırsatta yazarım sana esigara ile ilgili cok şey. evod almanı tavsiye edeim. sana 3-5 esigara sitesi yazayım.birşey alacaksan bu sitelerden al.

http://www.esigaraal.com/
    http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=common/home
    http://www.esigaratamam.com/
    http://www.sigaramo.com/

• baslangıç için kanger evod. forumda serhat abi var @sg888 , ona danış. uygun fiyata satıyor. likit için ise efkar likitleri kesinlikle. serhat abi belki bana kızacak ama dekang içme efkar tiryaki ya da efkar hayat ile başlamalısın. efkar likitlerwww.sigaramo.com
    serhat abinin sitesiwww.esigaraal.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szmania -- 12 Mayıs 2015; 12:05:42 >
  • Merhabalar, 1,5 - 2 sene önce elektronik sigara sayesinde sigarayı bıraktım, elektronik sigarayı da 3 ay kullandıktan sonra bıraktım. Ardından 13 ay temiz bir şekilde geçirdim. Ancak 8 aydır sigara kullanıyorum, 13 ay sonra tekrar başladım. Şimdi tekrar elektronik sigara kullanmak istiyorum, ancak istediğim modeli bulamıyorum. "Green Smoke" denemek istiyorum ancak, web sitesinden sipariş veremiyorum, Türkiye'ye göndermiyorlar. Bu konuda bilgisi olan var ise cevap atabilirse sevinirim. İyi günler.
  • @oZnKa elektroniksigaraavm sitesine güvenme
    @orhankan kardeşimin vermiş olduğu siteleri incele ilk linkten yaniwww.esigaraal.com adresinden red kiwi ce4v3 almanı tavsiye ederim.
    O adreste hem elektronik sigara hem de likit satışı var ve çok güvenilir bir yerdir.
    Hatta bana kalırsan elektronik sigarayı esigaraal.com dan
    likitleri de sigaramo.com adresinden Efkar marka al...
  • Orjinal Elektronik Sigara

Elektronik sigara için basit bir tanım yapmak gerekirse gelişen modern teknoloji ile üretilmiş olan, mini bir sıvı buharlaştırıcıdır. Sigarayı bırakmak üzeretasarlanmış bir cihazdır. Sigara bağımlılığı olan insanlar (tiryakiler), sigarayı bırakmayı denemişler ve bunun için farklı yöntemler denemişlerdir ancak sürekli başarısız olmuşlardır. Sigarayı bırakma sürecinde, tiryakileri zorlayan bütün fiziki ve psikolojik sıkıntıların önüne geçilebilmesini sağlayan bu cihaz, dudak ve el alışkanlıklarının da önüne geçiyor. elektronik sigara gerek kullanımı gerekse beynimize gönderdiği sinyaller ile sigarayı bırakma sürecini kolaylaştırdığı gibi, yaşanan psikolojik gerginlikleri de minimum seviyeye indirgemektedir.

elektronik sigara kullanılışı bakımından kolay ve güvenilir olması nedeniyle(orijinal Dekang likit) kısa zamanda pek çok kişi tarafından kullanılmaya başlanmış ve sigarayı bırakma sürecinde büyük başarılara imza atmıştır.

Gerçek bir sigara yakıldığında, çıkan dumanda 4.000’den fazla tehlikeli kimyasal madde olduğu bilinmektedir. Açığa çıkan kimyasal maddelerin en az 80 ‘inin de kansere yol açtığı bilinmektedir. Kansere yol açan bu maddelerin yanı sıra sigara dumanında yüzlerce zehirli madde bulunur ve bu bilgiler bilimsel birer gerçektir.

Diğer yandan elektroniksigara ile ilgili yapılan araştırmalarında ürünün zararlı olduğuna dair herhangi bir somut bir tespit yapılamamıştır.

“Elektronik sigarayı araştıran İtalyan araştırmacılar, Catania Üniversitesi’nden Riccardo Polosa’nın öncülüğündeki bir ekip 40 sigara tiryakisini bir deneye alarak onlara mağazalarda 50 dolara satılan bir cihaz verdi. Bu elektronik sigara, ya da e-sigara, buharlaşarak bir tür sprey oluşturan sıvı nikotin içeriyor. Kullanıcı sigara dumanındaki tehlikeli maddelere maruz kalmaksızın, bağımlılık yaratan nikotini (ve sigarayı ağza götürme hissini) alabilmek için buharı soluyor. Altı ayın ardından, Polosa’nın deneyine katılan deneklerin yarısından fazlası düzenli sigara kullanımlarını en az yarı yarıya azaldı. Deneklerin dörtte biriyse sigarayı tamamen bıraktı.

Ayrıca ABD ilaç ve Gıda Dairesi (FDA) yaptığı araştırmalar sonucunda, elektronik sigaraya zararlıdır ibaresi verememiştir.”

Sabah Gazetesi 5 Aralık 2011

Görüldüğü üzere, bir yanda zararları tespit edilmiş, içerisinde 4000 den fazla yabancı maddenin bulunduğu bilimsel olarak kesinleşmiş, bu yabancı maddelerin 80 adedinin kansere yol açtığı bilimsel kabul görmüş, her gün binlerce insanın akciğer başta olmak üzere pek çok kanser türüne yakalanmasına sebebiyet veren sigara. Joyetech eroll siparişleriniz için lütfen çağrı merkezimizi arayınız.

Diğer tarafta ise içerisinde belli oranlarda nikotine sahip, bitkisel içerikli likit (sıvı) in buhar yoluyla, sigara dumanına benzer bir hal almasını sağlayan elektronik cihaz.(Orijinal Dekang Likit)

Sigarayı bırakamayanlar için son derece etkili bir çözüm sunan bu cihaz sayesinde, nikotin miktarını zamanla azaltarak ilerleyen dönemlerde sıfır nikotinli ve sadece bitkisel içerikli likitler ile kullanıma devam edebilir yada sigarayı tamamen bırakabilirsiniz.

Bu şekilde hem sigarayı bırakma sürecinde kendinizi çok zorlamamış olursunuz ve bağımlılığınız siz farkına varmadan kısa sürede sona ermiş olur. Sigarayı bırakmanıza yardımcı olan en iyi ürün olan elektronik sigara sayesinde siz de yaşamınızın geri kalanını sağlıklı bir atmosfer içerisinde geçirebilirsiniz. Uygun fiyatlarla edinebileceğiniz bu ürün sayesinde sigarayı bırakmak son derece kolay.

Tıpkı nargile gibi farklı aromalar ile çeşitli içim hazları oluşturabileceğiniz elektronik sigarayı gün içerisinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Sigaradan kurtulmanın yolu günümüz teknoloji ile tasarlanan bu cihaz ile artık çok kolay, hem kendinize hem çevrenize artık sigaranın zehirli dumanı ile zarar vermeyin ..!

Elektronik Sigara Zararlı mı?

Elektronik sigaranın zararı konusunda resmi kurumlar tarafından kanıtlanabilmiş herhangi bir sonuç yoktur.(Orijinaljoyetech likit) Bununla birlikte sigaranın içerdiği 4000 den fazla yabancı madde ve 80 adet kanserojen madde bilimsel olarak kanıtlanmış somut gerçeklerdir. Hergün yüzlerce insanın akciğer ve gırtlak kanseri başta olmak üzere çeşitli kanser türlerine yakalanması , sigaranın nedenli kötü bir madde olduğunu gün yüzüne çıkarmaktadır.

Orjinal Elektronik sigara ile ilgili saklanmaya çalışılan gerçeklere gelin bir göz atalım.

“Elektronik sigarayı araştıran İtalyan araştırmacılar, Catania Üniversitesi’nden Riccardo Polosa’nın öncülüğündeki bir ekip 40 sigara tiryakisini bir deneye alarak onlara mağazalarda 50 dolara satılan bir cihaz verdi. Bu elektronik sigara, ya da e-sigara, buharlaşarak bir tür sprey oluşturan sıvı nikotin içeriyor. Kullanıcı sigara dumanındaki tehlikeli maddelere maruz kalmaksızın, bağımlılık yaratan nikotini (ve sigarayı ağza götürme hissini) alabilmek için buharı soluyor. Altı ayın ardından, Polosa’nın deneyine katılan deneklerin yarısından fazlası düzenli sigara kullanımlarını en az yarı yarıya azaldı. Deneklerin dörtte biriyse sigarayı tamamen bıraktı.

Ayrıca ABD ilaç ve Gıda Dairesi (FDA) yaptığı araştırmalar sonucunda, elektronik sigara joyetech zararlıdır ibaresi verememiştir.”
    Sabah Gazetesi 5 Aralık 2011

Profesör John Britton İngiltere’nin ilk tıp yüksek okulu Royal College of Physicians’da tütün danışma hizmeti grubunun başkanı. Britton “Nikotin kendi başına özellikle zararlı bir madde değil. Kafeinin etkileriyle birleştiği zaman tehlikeli oluyor” diyor ve ekliyor: “Eğer İngiltere’deki tüm sigara tiryakileri sigarayı bırakıp elektronik sigara içmeye başlarsa bugün hayatta olan insanların 5 milyonunu ölümden kurtarmış oluruz.” ntvmsnbc.com 12 Şubat 2013

Elektronik Sigara’nın Özellikleri

* Yanıcı bir madde değildir , yanma ve tutuşma olayları gerçekleşmez.

* Polonyum-210 (kanserojen), Radon (radyasyon), Menatol (füze yakıtı), Toluen (tiner), Kadmiyum (akü metali), Bütan ( tüp gaz), DDT (bocek oldurucu), Hidrojen siyanür (gaz odalarında kullanılan zehir), Arsenik (fare zehiri), Amonyak (tuvalet temizleyicisi), Karbon (egzoz monoksit gazı), Aseton (oje sokucu), Naftalin (güve kovucu) vs. gibi sigarada bulunan zaralı maddeler yoktur. Sizin belirleyeceğiniz dozajlarda nikotin seviyesi bulunan bitkisel içerikli sıvı ile kullanılır.(orijinal dekang likit)

* Yanma riski yoktur, pil ile çalışan rezidansa sahiptir.

* Duman yerine buhar verir, buda sigara hissiyatı verir

* Çevre ile dosttur, kirlilik yapmaz, kokusu üzerine sinmez.

* Pasif içicilik yolu ile yakınlarınıza zarar vermez, ağız kokusu yapmaz.

* WHO (dünya sağlık örgütü) tarafindan önerilen “nikotin yerine koyma” tedavisi yolu ile zahmetsiz ve güvenli sekilde sigaranin birakilmasina yardimci olur.

elektronik sigara Nasil Çalisir ?

E sigara temel olarak 3 parçadan oluşur.

Başlık: En üst kısımdır, atomizere takılır. Ağzımıza temas eden ve atomizerin meydana getirdiği buharı, nefes yolu ile çekmemize yardımcı olan parçadır.

Atomizer: Elektronik sigaranın gövde kısmını oluşturan, rezidans ve iç atomizerden oluşan cam parçadır. Cam fanusa benzer yapısı ve içerisindeki fitiller sayesinde likit (sıvı) emilimine yardımcı olur. Üzerinde ki tuşa basıldıktan sonra sıvı, atomizerdeki rezidans (ısıtıcı) sayesinde buhar haline dönüştürülür.

Batarya (pil): Elektronik sigaranın alt kısmıdır. Günlük hayatta kullandığımız şarj edilebilen bataryalardandır. 1300 mah değerindedir.

Başlık kısmı açıldıktan sonra atomizerin içine konulan orijinal Dekang Likit (sıvı) fitiller yardımı ile emilir. Bataryanın sağlamış olduğu enerji, tuşa basıldıktan sonra rezidansı ısıtır ve sıvı buhar haline dönüştürülür. Hava kanalları yardımı ile başlığa ulaşan buhar, nefes yolu ile çekilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Merhabalar.

Whatsapp Grubumuz Mevcut Gelmek İsteyenler Varsa Numaralarını Özel Mesaj Yolu İle Yollasınlar Hemen Alalım. Gerekli Yardımlaşmalar Yapılmakta, Çekilişler Düzenlenmekte Ve Sıklıkla Sohbet, Muhabbet Etmekteyiz Katılımlarınızı Bekliyoruz.

Saygılar.
  • Merhaba, güzel bir inceleme hazırladım. E sigaradan, coile, likitten watt ayarına bir çok konunun anlatımı mevcut

https://boraarat.com/elektronik-sigara-rehberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exbono -- 20 Kasım 2016; 18:6:43 >
  • exbono kullanıcısına yanıt
    hocam başlamak için gearbest'ten şu seti sipariş verdim,
    http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_241761.html?wid=21
    ne dersiniz uygun bir seçim olmuş mu.daha sonra eklemem çıkarmam gereken parçalar var mıdır dersiniz.
  • 2 aydır joytech aio d22 kullanıyorum. İlk aldığım günden beri ağzıma sigara sürmedim. Bundan sonra da sürmem. İğrenç geliyor kokusu artık

Kesin ve çok hızlı sonuç verdi alet.

130 tl ye likit ve yedek coil ile birlikte aldım. EDİT:dolardaki fahiş artış nedeni ile bu set şu an 190 tl. Yine de türkiyenin en ucuz fiyatı bu diyebilirim. Arkadaşım tedarik ediyor dileyen olursa yardımcı olurum

Aylık masrafım şu an 30 tl

Sağlığım düzeldi, iştahım açıldı

Allaha şükür kurtuldum bu lanet sigara olayından

D22 yi tavsiye ederim. Daha pahalı aletler var ama bence gereksiz. Rahatlıkla ihtiyacınızı karşılayacaktır d22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 12 Aralık 2016; 14:13:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.