Bildirim
En İyi Elektronik Sigaralar Hangileri ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yurtdışından en güvenilir ve uygun fiyatlı olarak Fasttech uzerinden, yok ben ugrasamam onunla diyorsanız da forumdan @sg888 hocamdan Turkiye'deki en ucuz ve en kaliteli orijinal ürünleri bulabilirsiniz. Ayrıca orijinal Dekang likitler için dünyadaki en uygun fiyatı da bize o sunuyor. Likit için ayrıca
@ozgurbuhar da iyi referslara sahip, kendi üretimi likitleri var. Başarılar dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sibereren -- 23 Ekim 2014; 13:32:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oncelikle ilgilendiginiz icin tessekur ederim :) onerdigin sg88 arkadasla konustum zaten kendi forumumuzdan sg88 den slicam urunleride en iyi elektronik sigara piyasadaki en saglam kaliteli urunleri ogrenmek icin actim tabi ogrenmek isteyenlerede yol olsun diye :)
olumlu yorumlarınıza teşekkürler , konuştuğumuz üzere :
www.esigaraal.com -
Evic Supreme 2'ye bir bakın sonra elektronik sigara tanımını tekrar konuşalım :D Resmen aşık ediyor adamı kendine... -
supreme bu işin 2. hatta 3. aşamasıdır.. sadece mod batarya sistemidir.. yeni kullanıcının bir işine yaramaz..
http://www.esigaraal.com/esigara-piller/esigara-Voltaj-Ayarli-Modlar/evicsupreme
buyrun.. en uygun fiyat.. -
Evet gercekten cok farkli mukemmel birsey bu :)
Aynen öyle, mükemmel ve pahalı :D Ayrıca Serhat hocamın da dediği gibi başlangıçtan sonraki evre için bile çok erken olur bu cihaz -
İnnokin itaste vv almayi dusunuyorum oda guzel makina ozellikli felan :)
Başlangıç için yine biraz abartılı gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X