Şimdi Ara

cdemir uyarı nedeni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=2063

Uyarı almış bana sordu, bildiririz dedim neden aldığı görünmediği için yanıt veremedim.

düzeltme: musakka bakar mısın? şeklindeki başlığı değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenvirus -- 27 Aralık 2006; 15:46:04 >

• 2. mesajı musakka verdi diye görünüyor uyarıyı ama sorun var sanırım ben uyarı vermediğim halde kimseye benimde adım geçiyordu bir konuda.
    Neyse o nedenle musakka başlığını değiştirdim.
    cdemir uyarısı 3 e çıkmış uyarı nedenini soruyor.
    Uyarıyı veren arkadaş bir özel ileti yollarsa kendisine sevinirim.

Ekleme: strange passengerın da sayısı artmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_11230814/mpage_1/key_//tm.htm#11230916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenvirus -- 27 Aralık 2006; 15:58:53 >
  • Bu şekilde olmuyor. Herkes nedenini öğrenmek istiyor (haklı olarak) Her gün msn'den, PM'den bu sorularla karşılaşıyorum ve cevap verememek sorun yaşatıyor.

Uyarıların hangi mesaj için verildiğini link olarak görmeliyiz (hatta üye kendi görürse çok daha iyi olur), yoksa çok sorun yaşayacağız. Sadece hangi konu içinde uyarıldığını öğrensek de yeter belki.
  • Ben kimseye uyarı vermedim, uyarılanlara onayda vermedim, link olmadığı zaman neden admin onayına gerek oluyorki direktolarak onaysız işlem görsün, neye göre onay vereyim.
  • [Deleted by Admins]
  • Bu arkadaş bana da P.M atmış.
  • yarin yapicam sabahtan gorecekler hangi mesajdan tabii eger silinmediyse ki mutlaka silinmis olacakti mesajlari...
    olmadi siz soylersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arızanın sebebi nedir. Hata kodu
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesela PM atılıyor, bu PM'de mesaj ID'si ya da konu linki de gönderilebilir. Ya da mesaj silinmiş ise bunu kendisi de görebilmeli..
  • ssm hocam bana bilgi verdiğinden beri ben uyarı verdiğim linki not olarak ekliyorum.bu admin ve modlara bilgi verir ama üyenin bilgi alması sanırım bize bağlı çünkü uyarı aldıysa doğal olarak sakıncalı mesajı vardır sakıncalı mesajıda silinmiştir. ( orkun'un dediği gibi yani)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.