|
CDPR; Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve diğer oyunları ile ilgili gelecekteki planlarını açıkladı
-
-
Yine sallamışlar sanırsam
-
sallamamışlar da durumu toparlamak için esaslı bir açıklamayı bu yamaya kadar ertelemişler. yıl boyunca yapacaklarını sektirmeden yaparsa oyuncular adına iyi olur. son durumu değerlendirip ona göre online'ıda yapabilirler gibi anlıyorum.
-
Yarım yamalak oyun çıkaran bir firmadan yeni proje lerin açıklamasını yapmak için (sanki 'durumu kurtardık' der gibi) görünürde birşey değiştirmemiş yamayı beklemeleri bana da olası geldi. Yapay zeka hala yerlerde ve mantık hataları devam ediyor. Performans iyileştirmeleri ve görevlerdeki bugları temizlemek için 30gb gereken bir oyunun adam olması için 100 gb daha gerekir herhalde! Bu oyunun düzelmeyeceği hep söylendi ama ben 1.2 yaması gelene kadar ve 30 gb olduğunu duyunca biraz ümitliydim. (Ümidin sebebi ilk defa bir oyuna bu kadar para vermek olsa gerek! Çıkışta fiyatı artar dedik. İleride hak ettikleri için daha fazla ödeyeceğim oyunlar olacaktır. Tabii ki hype dalgasına katılmadan! ) Artık bence de yeni maceralara yelken açsınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddiye alamıyorum artık maalesef. Halbuki saygı duyulan desteklenen bir firmaydi. Tonlarca 1.2 patch maddesi yayınlamislar youtubeda karşılaştırma videolarına bakın değişen birşey yok. Oyun o kadar bozukki toparlanamiyor sanki. Belki toparlanir ama açık söyleyeyim 250 TL me yazık oldu. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
Ciddiye alamıyorum artık maalesef. Halbuki saygı duyulan desteklenen bir firmaydi. Tonlarca 1.2 patch maddesi yayınlamislar youtubeda karşılaştırma videolarına bakın değişen birşey yok. Oyun o kadar bozukki toparlanamiyor sanki. Belki toparlanir ama açık söyleyeyim 250 TL me yazık oldu.gogo versiyonu var, güncellemesine bakmadım malum çok yeni. dediğiniz gibiyse kötü olmuş.
-
witcher 3 next gen pc için bişey ifade ediyormu anlamadım ?
-
Oyunu bitirmiştim yan görevler dahil ama dün güncellemeyi indirip tekrar bir göz attım. Yapay zeka hala yerdeki cesede takılıp düşüyor. Bunu bilerek mi bırakıyorlar bilmiyorum ama çok saçma duruyor.
Ayrıca tek katlı bir binanın üzerine çıktım. Etraftaki sivillere ateş edip araçlara bomba atarak patlattım. Polislerin ne tepki vereceğini merak edip denedim. Aranma emri çıktı, son yıldıza kadar yükseldi, 1 tane ufak drone geldi patlattım başka kimse gelmedi -_-
-
Bu yıl içersinde Cyberpunk 2077 sorunları ve güncellemeleri hallederlerse ne güzel. Cyberpunk 2077'nin işleri biterse The Witcher 4 için çalışmalara devam ederler.
-
witcher 3 next gen pcye gelecek mi
-
Gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün ilk defa oyunu steam’den indirip oynamak istedim. Bu son çıkan yamayla oynanabilir artık diye düşünmüştüm. Oyunu çalıştırmak istediğimde “Cyberpunk topu dikti” diye bir hata mesajı çıkıyor ve oyun hiçbir şekilde başlamıyor. Şakamısın CDPR? -
Yine cok hata var dediginiz gibi ama bana bu haliyle oynanilabilir geldi. Dunyasini asiri merak ettigim icin sabirla bekliyorum henuz satin da almadim. Umarim devaminda daha da iyi toparlarlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ciddiye alamıyorum artık maalesef. Halbuki saygı duyulan desteklenen bir firmaydi. Tonlarca 1.2 patch maddesi yayınlamislar youtubeda karşılaştırma videolarına bakın değişen birşey yok. Oyun o kadar bozukki toparlanamiyor sanki. Belki toparlanir ama açık söyleyeyim 250 TL me yazık oldu.
|
|
sallamamışlar da durumu toparlamak için esaslı bir açıklamayı bu yamaya kadar ertelemişler. yıl boyunca yapacaklarını sektirmeden yaparsa oyuncular adına iyi olur. son durumu değerlendirip ona göre online'ıda yapabilirler gibi anlıyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X