Şimdi Ara

Ce-37732_2 hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nfs rivals oyununu ps store. dan satın aldım. Oyunu kurdum ancak güncelleme kurulamadı hatası aldığım için Online oynayamıyorum. 4-5 kez tekrar indirdim olmadı, Oyunu bile tekrar indirdim olmadı, ps4 ü sıfırladım hepsini tekrar indirdim yine olmadı. Sürekli ce-37732-2 hatası diyor,yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardım edecek kimse?
  • Ps4 full seçeneğini seçerek sıfırlamayı denedin mi?
  • Sadece sıfırla seçeneğinden sıfırladım.Komple sıfırlamadım.Birde öyle deniyeyim bakalaım.Teşekkürler..
  • İsmail kardeş aynısını bende de yapıyor. çözümünü bulamadım bir türlü 1 aydır uğraşıyorum sen bulduysan bana yazar mısın?
  • Valla cozum bulursak buraya yazalim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isamil kullanıcısına yanıt
    İndirilen dosya düzgün kurulmamış gibi. Bu durum dosyanın indirilme sırasında hasar görmüş olabilir.

Öneriler:

1. Adım:

İndirilen dosyayı silin. Bunun için PS4'te bildirimler kısmına gelin oradan indirilenler bölümünde dosyayı bulun.
    Dosyanın üzerine gelip options tuşuyla çıkan seçeneklerden sili seçin.

2. Adım:

Bütün bildirim mesajlarını silin. Oyunu tekrar indirin eğer oyun güncellemeleri ile ilgili bir hata alırsanız indirilen oyunun üzerine gelin
    ve options butonuna basın çıkan seçeneklerden güncellemeleri kontrol et deyip, güncellemeleri bu şekilde yükleyin.

Eğer oyunu Ps Stoee'dan tekrar indirirken hata alırsanız PS Store'a girmeden kütüphane kısmında oyunu indirin.

Kaynak:
    http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/How-to-fix-error-code-CE-37732-2/m-p/44777097#M99093

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar bende dünden beri aynı sorunu yaşıyorum sıfır kapalı jelatinli kutuda need for speed oyunu aldım fakat oyun bir türlü açılmadı online özellikler için update gerekli diyor bende update dosyasını indiriyorum fakat kurmaya sıra gelince kurulamıyor hatası alıyorum ve işin kötü yanı oyun bu update i kurmadan çalışmıyor kaldım öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpt_kagan

merhaba arkadaşlar bende dünden beri aynı sorunu yaşıyorum sıfır kapalı jelatinli kutuda need for speed oyunu aldım fakat oyun bir türlü açılmadı online özellikler için update gerekli diyor bende update dosyasını indiriyorum fakat kurmaya sıra gelince kurulamıyor hatası alıyorum ve işin kötü yanı oyun bu update i kurmadan çalışmıyor kaldım öyle

Maalesef ben çözemedim, parayla aldığım oyunu oynayamıyorum. Makinaya komple reset attım, yinede olmadı

• isamil kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba sorunu çözdüm profilime girerek oluşturduğum konuda anlattım çözümü ordan bakabilirsiniz hata kodunuda forumda aratırsanız karşınıza çıkar

• quote:

hocam merhaba sorunu çözdüm profilime girerek oluşturduğum konuda anlattım çözümü ordan bakabilirsiniz hata kodunuda forumda aratırsanız karşınıza çıkar

Eyvallah arkadaşım, işten döner dönmez denicem.. Sonucu buraya yazarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: isamil

quote:

Eyvallah arkadaşım, işten döner dönmez denicem.. Sonucu buraya yazarım..

Valla işe yaradı arkadaşım, çok teşekkür ederim yardım ve ilgin için :))

• Dediginiz seyi de dahil her seyi denedim. Benim sorunum farkli olarak oyunu ilk satin aldigimda oldu. Oyun hic bir sekilde acilmiyor. Acikcasi yildim psdan aldigim gune lanet ediyorum. Surekli bir hata sıkınti. Her seferinde bir ugras modemi resetle. Hic bir yerde bir cozum yok. Neden oldugunu bilen yok. Ps forumlarindaki beceriksizler oyunu sil yeniden yukle disinda hic bir sey onermiyorlar.
  • Dün gece baya bir ugrasarak sorunu cozebildim. Once oyunu silin mutlaka ps kapatip acin. Ps kapaliyken wireless interneti kapatin. Actiktan sonra mobil telefonunuza baglayin ps'yi. Oyunu kutuphaneden yüklemeye baslayinm 50 mb kadar yuklendikten sonra tekrar wirelessi acip indirmeye onunla devam edin. Yuklemenin bitmesine az bir sey kala wirelessi tekrar kapatip yeniden mobil aga baglayip oradan son 50-100mbi yukleyin. Yukleme tamamlandiktan sonra kurulumu da ayni ag üzerinden yapin. Hayatimda korsan hic bir oyun icin bu kadar ugrasmamistim. Mumkunse pc alip korsan oyun alin daha rahat yuklersiniz.

• arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olucak ama ps store da 29.90 a düşmüştü oyun bi yarış oyunu olsun diye satın alıp indirdim oyunun toplam alanı 16 gb biliyorsunuz indirirken önce 16 gb gösterip sonra 5.138 gb olarak indiriyor indirme bittikten sonra kurulum yapılıyor diyor ve kurulamadı hatası alıyorum. oyunu silip 3 kez daha indirdim fakat sonuç aynı internet dns ayarlarını bile değiştirdim fakat değişen bişey olmadı.acaba internetimde veya cihazımda mı bir sorun var dedim badland indirdim psn plus ın aylık oyunlartından 585 mb civarı indirdi ve hemen kurup açtı. nfs rivals a özel bir sorun var çözümünü bilen varsa yeşillendirebilir mi çok sevinirim para verdik oyunu oynayamıyoruz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: korty15

arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olucak ama ps store da 29.90 a düşmüştü oyun bi yarış oyunu olsun diye satın alıp indirdim oyunun toplam alanı 16 gb biliyorsunuz indirirken önce 16 gb gösterip sonra 5.138 gb olarak indiriyor indirme bittikten sonra kurulum yapılıyor diyor ve kurulamadı hatası alıyorum. oyunu silip 3 kez daha indirdim fakat sonuç aynı internet dns ayarlarını bile değiştirdim fakat değişen bişey olmadı.acaba internetimde veya cihazımda mı bir sorun var dedim badland indirdim psn plus ın aylık oyunlartından 585 mb civarı indirdi ve hemen kurup açtı. nfs rivals a özel bir sorun var çözümünü bilen varsa yeşillendirebilir mi çok sevinirim para verdik oyunu oynayamıyoruz :(

Selamlar,
    Bende de aynı problem vardı. Arkadaşın dediği gibi yaptım. Önce cep telefonunu internet erişim noktası yaparak ps4'ü bu ağa bağladım. Daha sonra rivals 'i 300-400 mb indirip duraklattım ve kendi ev ağımdan indirmeye devam ettim. Son 300-500 mb kala yine duraklatarak cep telefonuma bağladım ve indirmeyi cep telefonum ile tamamladım, çalıştı..

• Bu hata sadece EA oyunlarında oluyor.Nfs,fifa,Nba,Battlefield hepsinde yaşanıyor.forumlarda bu firmanın oyunlarının update'inde problem yaşandığını söyleniyor.bende yaşadım.ben ise oyunu tamamen sildim ps kapattım.tekrar yükledim.update yapmaya başlarken durdurdum.15 dakika sonra devam ettirdim,oldu.battlefield hardlineda ise ps system update yapınca düzeldi.onu bir türlü update edememiştim.şimdi fifa 2016da aynı sıkıntıyı yaşıyorum.bakalım bilinen bütün kızıldereli numaralarını deniyorum.

• Nihayet kesin çözüm!

Arkadaşlar, aynı hataya karşı internetteki bütün çözümleri denedim fakat başarıya ulaşamadım (tekrar sildim yükledim, ps4 ü resetledim, disk onarımı yaptım vs.) En sonunda olayın gerçek yüzünü Sony TR ye telefon açtığımda öğerndim. Kısaca özetlemek gerekirse BAZEN normal internet bağlantımızla indirilen dosyalar hatalı iniyor, tekrar denediğmizde Sony sisteminin cash belleğinden indirildiği için gene aynı hatalı dosya iniyor (telefondaki pek yetkili ablanın açıklaması). Çözüm gayet basit, DNS leri değiştirmek;

Öncelikle hatalı oyunu komple siliyoruz, sonra sistem ayarlarından ağ ayarlarına giriyoruz, internet bağlantımızı yapılandırmayı seçiyoruz, manuel olarak yapılandırıyoruz, IP otomatikte kalsın, DHCP belirleme de kalsın, Proxy kullanma da kalsın, birinci DNS' yi 8.8.8.8 olarak, ikinci DNS' yi 8.8.4.4 olarak ayarlıyoruz ve MTU yu da 1500' ü silip 1492 olarak ayarlıyoruz (bizzat SONY ablanın talimatları). Sonra oyunumuzu tekrardan indirip sorunsuzca oynuyoruz.

Umarım herkesin işine yarar.

• Merhaba,

Aynı sorunu Unravel isimli oyunda yaşıyorum. Bu da bir EA oyunu, dediğiniz gibi bu firmanın oyunlarında oluyor olsa gerek. Oyunu geçen hafta satın aldım ancak hala oynayamadım.

Telefonu hotspot olarak kullanmayı deneyeceğim. Yeni veya daha kesin bir çözüm bilen varsa muhtacım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aren135 -- 2 Mart 2017; 12:11:23 >
  • Yok ne yaptıysam ne ettiysem olmuyor. 104 tl boşa gitti hiçbir şekilde indirmiyor direkt hata veriyor (uncharted collection).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.