Bildirim
CE 38612 0 HATASI YARDIM.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
internet ile alakali bi sorun olmasin cunku bende yasadim bu sorunu bilgisayarda telefonda internet sorunsuz iken ps4 de psn de baglanamiyordum daha dogrusu internete baglanamiyordum garantiye goturcektim sonra abimin internetle deneyim dedim orda sorun yoktu direk baglandi farkli bi internette denemediysen bi dene bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hatayı ben de ps4 ümü aldığım ilk haftalarda yaşadım.Hatta forumda konusunu da açmıştım.Çözüm olarak bu hatayı aldığımda cihazın internet bağlantısını kesip,tekrar bağlıyordum.Son güncellemeden sonra hata gelmedi umarım sorununuzu çözersiniz.
bende psn ye girmeye çalıştığımda erişim engellendi diyor geçici olarak veya kalıcı olarak askıya alındı diyor
Bende de aynı sorun var. Güncelleme ile sorun halloluyor mu?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- psn kardeşliği
- xbox kolu ps4 de çalışır mı
- playstation ea hesabı değiştirme
- silent hill 2 remake sistem gereksinimleri
- en iyi ps5 oyunları
- witcher 1 remake
- wolverine oyunu
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X