Şimdi Ara

Cebe İnen Akbank Kart’tan 600TL’ye Varan Chip-para! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
40
Favori
50.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akbank bitmiş.Yine Akbank mobile ve Axess mobile giriş yapılmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0644

Akbank bitmiş.Yine Akbank mobile ve Axess mobile giriş yapılmıyor.
    Geldi hocam sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt

Akbank uygulamasında kampanyalar kısmında görünüyor benimde ama axess de görünmüyor. Geçiçi durum mu yoksa kalıcı mi bakacağım bir iki gün içinde düzelmez ise yazarım bende canlı desteğe. Size dönüş olunca yazarsanız burdan iyi olur bilgimiz olmuş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hala gelmedi geri.

• akbank kartımdaki puanları kullanamıyorum, kaç yerde denedim. başına gelen var mı?

• chip para kullanılan bir yerde normal bir harcama yapın slipte puanlar gözükürse kullanılır

• Kapatmamam ve limit dusurmemem icin chip vermislerdi. 250 tl chipimin silinmesini kabul edip kapattirdim. Boyle rezillik gormedim. Guvenim kalmadi gecen haftaki olaydan sonra.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

250 tl hediye etmişsiniz akbanka,kullanıp kapatsaydınız daha çok üzülürlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

250 tl hediye etmişsiniz akbanka,kullanıp kapatsaydınız daha çok üzülürlerdi

Kullanirsaniz borc olarak geceriz dedi sil dedim bende kayip yok yani onlar beni kaybetti

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    Bunu yapmazlardı ama sağlık olsun

• 2 ay önce kart aidatindan dolayi kapattirdigim kartımı hemen iade ederek kartimi hemen açtılar 🐱

• Bu kampanya babamda görünüyor bende Axess mobil'de gitmiş. Geleceğe de benzemiyor birkaç gündür.

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

önce 1 tl çektirin sonra gözüyor. sorun devam ederse de altungold'dan altın alın uğraşmak istemezseniz. markettekiler falan mırın kırın ediyor arada

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Tamam hocam teşekkür ederim

• Milletin güvenini acayip kaybettiler yalnız, geçen ki sistem sorunundan sonra,çoğu kişi mevduatlarını çekti,bundan sonra ufak ufak takılır,kimse yüksek parasını bağlamaz..öyle çıkıp 2 hafta EFT havale, bedava demekle özür olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Temmuz 2021; 14:45:56 >
  • Merhabalar, kampanya bende de günlerdir görünmüyor; sizde bir gelişme var mı?

Beklemeyelim mi sizce; bence kampanyayı yok ettiler gibi görünüyor? :(

• basturkemin B kullanıcısına yanıt

Bu ay 80 chip aldıktan sonra kampanya bende de silindi.Profil kısmındaki bildirimden katılmak istediğimde 'uygun hedef kitlesinde değilsiniz 'yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ıamonlyhuman

Bu ay 80 chip aldıktan sonra kampanya bende de silindi.Profil kısmındaki bildirimden katılmak istediğimde 'uygun hedef kitlesinde değilsiniz 'yazıyor.

Hala aynı durum düzelmedi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.