Şimdi Ara

Cebe İnen Akbank Kart’tan 600TL’ye Varan Chip-para! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
40
Favori
50.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Git başka köşede üzül. Belli ki sana ekmek yok burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler güzel kampanya

• Akbank kartım yoktu.

Açmak için başvuru yaptım mobiden vadrsiz hesap açılması lazım dendi.

Vadesiz hesap açtıktan sonra ancak akbank kart başvurusu oluştu. Vadesiz hesap ve akbank kart aidat alıyor mu? Alıyorsa kampanya işe yaramaz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapıyorsam katılamıyorum birden fazla hesap var ve en üste gelen kullanmadığım pasif hesap sadece onda görününüyor ve hesap pasif olduğu için katılmak mümkün olmuyor.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Karacabey hocam aynı problem bende de vardı şunları bi denermisiniz, öncelikle Akbank mobilde ana sayfada sağ üstte olan 3 çizgiye basın, sonrasında tercihlerini güncelleyin seçin, ana sayfada gösterilecek hesap kısmında kartın bağlı olanı seçip, kaydet dedikten sonra bir daha denermisiniz, benimki bu şekilde çözüldü

• oshkosh O kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler bu şekilde sorun çözüldi çok sağolun.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Sizin birçok farklı forumda yardımlarınızı görüp sayenizde birçok şey öğrenmişimdir asıl ben teşekkürü bir borç bilirim, saygılar
  • oshkosh O kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok mutlu ettiniz çok sağolun yazdığınız bilgi çok değerliydi tekrar çok sağolun sayın hocam.

• Akbank kartta vadesiz para olmayınca yetersiz bakiye diyor. Yani snladığım kredi kartı değil dijital banka kartı. Bilemedim şimdi. Önden parayı harcıyorsak %2 avantajı varmı anlayamadım. Kredi kartı olsaydı çok iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Akbank kartta vadesiz para olmayınca yetersiz bakiye diyor. Yani snladığım kredi kartı değil dijital banka kartı. Bilemedim şimdi. Önden parayı harcıyorsak %2 avantajı varmı anlayamadım. Kredi kartı olsaydı çok iyi olurdu.
    Günaydın diyor başka bir şey demiyorum (Akbank Kart: Banka kartı, Axess ise kredi kartı oluyor)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    2 Side aydatsiz

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Harika kampanya

• Burada çok bilmiş arkadaşlar var burada paylaşım yapılınca kampanyaların biteceğini söyleyen. Zaten bankalar kendi kartından kendi posundan ne işlem yapıldığını takip edemeyecek kadar avanak ve kimin nerede ne harcadığını forumdan bakarak bulacaklar. Yahu insan biraz düşünür de yazar. Bankaların bilakis işine gelir burada kampanya paylaşımı. Çünkü bankaların kartlarından ne kadar işlem yapılırsa o kadar işine gelir. Size verdiği kredi kartı limitinin yüzde 20 sini kasasında tutması yeterli oluyor. Cebinde 1 lira vark n 5 liralık işlem hacmi yaratıyor.

• Dağıtılan puanların da zaten çoğu firma kampanyalarından.Bankaya giren çıkan olmuyor çoğu kampanyada. Bilakis yine kâr ediyor. Firmanın da işine geliyor. Çünkü 1000 lira harcasan en az 120-130 kâr ediyor. 75 ini vermek üzmüyor onalri da.

• Şapşik bu akbank ya sayesinde insan banka kurumuna sempati duyuyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.