Şimdi Ara

CEBİT BİLİŞİM FUARI BULUŞMA ANKETE KATILALIM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

CEBİT BİLİŞİM FUARI BULUŞMA ANKETE KATILALIM...

(En Son Oy Tarihi: 4.10.2007)
Giriş
  • AMD 64bit zamanı İNTEL'i tokatladığı zaman CEBIT'e gelmiş AMD hemde sağlam gelmişti o zman AMD'den bir yetkili ile uznca muhabbet etmiştik.Bana eğer işlemci almadıysanız x2'leri bekleyin demişti ama nerde bende hemen çok geç kaldınız çokdan AMD64 3200 aldım demiştim.
    Geçen senede hafta içi gitmiştim sanırım tam hatırlamıyorum ama fazla kalabalık yoktu o zamanda saphire o.c şow yapıyordu.Gittim ordan bir yetkili ile muhabbet ettim.Yetkili kişi TekTv'de bir programda ürünlerini tanıtıyordu ve bir programında Almanya'da düzenlenen bilişim fuarına katıldığını söylemiş ve resimlerini göstermişti.O konu hakkında da bayağı bir muhabbet ettik.

Yani işin kısası ben CEBİT'e gidersem yetkililerden bilgi almak isterim hafta sonu gidilirse bu konuda pek yararlı olunmaz.Ama çoğunluk ne isterse o.
  • Yaw bana heryol paris ben haftaiçide giderim haftasonuda olmassa ben ilk bi haftaiçi gidim dolaşayım bilgi alayım hem nerde buluşacağımızıda karar vermemizde yardımcı olurum sonra birdaha pazar günü size gelicem ne yapim herkes pazar günü istiyor birbirimizi nasıl tanırız konusunda yakalarımıza bir kağıt yapıştırsak üstünde donanımhaber fln yazsa ordan tanıyabiliriz başka fikri olan yazsın ona göre değerlendirelim...nerde buluşacağımıızıda bakıyorum girişte fln mı buluşsak sonra dolaşırdık hep beraber fotoğraf fln çekerdik

• Bence fuarın girişine yakın biryerde buluşalım işaretlediğim yerlerden birinde buluşalım seçin birini fuar girişi kıyamet gibi olabilir 2.oda sonundaki kafeteryadada buluşabiliriz hangisi olsun?

CEBİT BİLİŞİM FUARI BULUŞMA ANKETE KATILALIM...
  • aslında yaka kartı güzel olur.anlayan arkadaşlar kartvizit boyutunda bi DH logosu çalışması yaparlarsa.çalışmayı çıktıdan alıp yakaya iğneleyebiliriz.hatta daha profesyonel görünmek için boyna asılan kartvizitliklerden alabilrizisteyen tabi.hafta içi gidebilenler haftasonu gidecekler için gözlem yapabilir.bende geçen sene intel standaki adamlarla baya sohbet etmiştim.yarışmaya katılmadan t-shirt vermişti.hatıra olsun diye
    düşünsenize fuar içinde nereye baksak en az bi DH li adam görüyoz.offf.süper olur yaw

• ya konuşuruz uygun birgün belirleriz
  • Hafta içi herhangi bir gün gideceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Hafta içi herhangi bir gün gideceğim.

sağlama alıosun bakıyorum kendini ..

Üyelerin arasına karışmıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cassatura

quote:

Ben değil sarı yıldızlılar korksun, banlama işini yapan onlar

Bu arada Salı'yı işaretledim.

• üni de ders olmazsa cuma günü gelcem eve, cumartesi de giderim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 20 Eylül 2007; 19:00:17 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cassatura

quote:

Ben değil sarı yıldızlılar korksun, banlama işini yapan onlar

Bu arada Salı'yı işaretledim.

Bu bilgiyi vermen iyi oldu.Renk ayırımını bilmiyordum.

• bakalim bana bayagi davetiye gelme durumu olabilir burdan haber veririm lakin haftasonu gitmek amacsiz olur haftaici anca bir anlami olur!!
  • benim içn farketmez hangi gün olacağı
  • %90 geliyorum ankaradan 5 ekim 5,6 gibi yola çıkıcağım 6-7 ekim fuarda olucağım
  • Alptekin beraber gidebiliriz bende bir haftaiçi gitmek istiyorum bilgi alırım konuşurum hemde nerde buluşacağımıza karar veririz sonra birdaha buluşma için pazar günü gelirim sizle ama pazar günü bir anlamı olmaz ama yinede siz bilirsiniz ben sırf buluşmak için gelicem pazar günü...
  • arkadaşlar koyduğum resmede bir bakın nerde buluşalım giriştemi 2.odadamı yoksa 2.oda sonundaki kafetaryadamı? nedersiniz?
  • gelıorummm framcız ryan bildiğim kdrı aynı yede oturuourzzzSoMeMeaT

bni efden alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _WiRüS_

gelıorummm framcız ryan bildiğim kdrı aynı yede oturuourzzzSoMeMeaT

bni efden alırsın

sen eksik kal
  • koyduğun resim?
    emeğe saygı.kendi elimle çektim be
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarcsgn

koyduğun resim?
    emeğe saygı.kendi elimle çektim be

saolasın
  • yaw ben yeni sayılırım, yaşçada sizden küçüğüm galiba ama DH lilerden birini görcem diye heycanlanıyomniye bende bilmiyom ama öyle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.