Son 4 senedir CEBIT bilişim fuar'ını takip ediyorum.Son iki yıldır şahsen pc adına fazla bir şey göremedim.Hele geçen sene AMD yoktu ortalıkta.Ayrıca CEBIT'e düzenli olarak bir arkadaşımla gidiyordum oda askere gitti.Bu sene gitme niyetinde değilim ama senede bir oluyor gidip görmek lazım.Ayrıca DH'ın buluşmasına katılmak isterim ama iş nedeniyle hangi gün boş olursam o gün gidicem.İnşallah sizin günlerden birine denk gelir.
Not hafta sonu gitmeyin acayip kalabalık oluyor.Firma yetkilileriyle bilgi alışverişi yapma olanağı fazla bulamıyorsunuz.
bende öyle düşünüyordum fakat çoğunluk pazar günü istiyor çok acaip kalabalık olucak ama karara uymak zorundayız...
bakın pazar günün kalabalık olmasından ziyade tip tip insanlar geliyo.2006 da pazar günüde gitmiştim.yaşlı yaşlı teyzeler-amcalar gelmişti.birsürü çantayla çıkıyolardı.sordum birine.ayıp değil mi diye.torunuma götürüyom.neyi ayımış?dedi.ben büyük ihtimal pazar günüde gelirim ama asıl işimi hafta içi halletcem.Op3rator'un dediği gibi kimseyle konuşamıyosunuz.hafta içi gittiğimde hemen herkesle o yaşıma rağmen konuşmuştum.adamlar yaşa bhakmadan müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyolar.hafta sonu kimsenin yüzüne bakmıyolarbiliyorum.iş güç sahibisiniz.ama fırsatı olan hafta içi gelsin.peki nerde buluşcaz?keşke DH tişörtleri olsaydı.havamız olurdudünya çapında tanınırdık