Arkadaşlar üst tarafta verdiğim resimde 2.odanın sonundaki işaretlediğim kafeteryada buluşalım günü şuan belli değil ama büyülk ihtimal pazar günü olacağını gösteriyor oylama saat 13.00 de söylediğim yerde buluşalım birbirimizi tanımak için yakalarımıza bir kağıda kalın birşekilde yazılmışwww.donanimhaber.com yazarsak birbirimizi tanımamız daha kolay olur umarım sağ salim şu buluşmayı gerçekleştiririz...
Bedava bilet olmaması çok saçma ya... Neden bu sene böyle oldu anlayamadım?
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_shooter
Niye saçma ücretsiz olup herkezin fuara gelip fuarın kalitesininmi düşmesini istiyorsunuz beleş diye çoluk çocuk teknolojiin t sinden anlamıyan insanlar dolucaktır
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_shooter
Niye saçma ücretsiz olup herkezin fuara gelip fuarın kalitesininmi düşmesini istiyorsunuz beleş diye çoluk çocuk teknolojiin t sinden anlamıyan insanlar dolucaktır
arkadaşa katılıyorum olan bize olcak biz sonuçta oraya yeni çıkan parçaları teknolojileri görmek öğrenmek bilgi almak için gidiyoruz bedava olursa çoluk çocuk yaşlı teyzeler dedeler dolar fuara adamları meşgul ederler olan bize olur...
20 ytl biraz tuzlu öğrenci adam için ama bi yerden bilet bilet bulursam gelirim
quote:
Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan
Arkadaşlar üst tarafta verdiğim resimde 2.odanın sonundaki işaretlediğim kafeteryada buluşalım günü şuan belli değil ama büyülk ihtimal pazar günü olacağını gösteriyor oylama saat 13.00 de söylediğim yerde buluşalım birbirimizi tanımak için yakalarımıza bir kağıda kalın birşekilde yazılmışwww.donanimhaber.com yazarsak birbirimizi tanımamız daha kolay olur umarım sağ salim şu buluşmayı gerçekleştiririz...
umarım bende bir şapka olcak o kesin formula 1 şapkası hani forumda muhabeti dönen
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
quote:
umarım bende bir şapka olcak o kesin formula 1 şapkası hani forumda muhabeti dönen
tamam anlarız sen olduğunu
ben boyna asılan şeylenden takıcam.içine DH logolu kağıt koycam.ama gelmezseniz tek başıma durmim öylece tip tip bakmasınlar sonra
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _WiRüS_
gelıorummm framcız ryan bildiğim kdrı aynı yede oturuourzzzSoMeMeaT
bni efden alırsın
sen eksik kal
KanKa sni çok bencil gördumm[8Dee napıosun okula fln nasıl gelıorum bu arada sn almazsan bnde cbr ile giderimhee c.ertesi nı işaretlerdim
bende fuarın az aşağısındayım.bizim evin önünde toplanalım
daha gitmicem
tamam arkadaşlar inş. bir sorun olmazsa buluşma gerçekleşecek inş. bulabiliriz birbirimizi...
up
up
bende gelicem ama belli deil henüz tarihi ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme