Şimdi Ara

Cebit teknoloji fuarı ile xbox mı geliyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RickyRubio.

Ben sadece xbox kullanıyorum dediğimde mal mal bakmamaları için istiyorum tanınsın artık şu alet ya

Al benden de o kadar.Ben anlatmadan önce Xbox'ı bilen arkadaş sayım 1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Ben sadece xbox kullanıyorum dediğimde mal mal bakmamaları için istiyorum tanınsın artık şu alet ya

Aynen hocam bende de 1 tane var O arkadaşta az-çok donanım bilgisine sahip olduğundan biliyor (Tabi hala donanım konusunda bana danışıyor )

• quote:

quote:

Benim 0. Ama aynen bu sebepten gelmesin istiyorum. Xbox 360 bize özel kalsın bu ülkede herkes bilmesin benim düşüncem de bu.
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

quote:

Aynen hocam bende de 1 tane var O arkadaşta az-çok donanım bilgisine sahip olduğundan biliyor (Tabi hala donanım konusunda bana danışıyor )

bende 3 kişi yine iyiymiş bizim oran

• Tunning fuarlarında tunning dergileri bedava davetiye veriyorlardı, pc dergileri verebilir bi araştırmak lazım
  • Hadi bakalım inşallah..
  • Ülkemizde oyundan anlamayan insanların hakkında neler konuşcağını düşünsenize?
  • beyler ben cebiti beklyrum o olmassa bile natal ile kesin gelicek bu konsol kesin!!!

Çünkü reklamı izledim sürekli çıkıyo cnbce de sadece oyun reklamı değil ps3 ten bahsetmiyor on xbox falan diyo ve sonunda hem elite hemde beyaz xbox ı gösteriyor sizcede sadece xbox a çıkmış bi oyunun bile böyle reklamı olurmu kesin geliyor!!!
  • Cebit reklamındaki işaret bildiğimiz elektronikteki "Power" amblemi. Xbox360 ile bağdaştırmak mantıklı değil bence. Bence hiçbir alakası yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Cebit reklamındaki işaret bildiğimiz elektronikteki "Power" amblemi. Xbox360 ile bağdaştırmak mantıklı değil bence. Bence hiçbir alakası yok...

Bencede o konuda biraz saçmaladınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuBabaa

quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Cebit reklamındaki işaret bildiğimiz elektronikteki "Power" amblemi. Xbox360 ile bağdaştırmak mantıklı değil bence. Bence hiçbir alakası yok...

Bencede o konuda biraz saçmaladınız.

aynen aç tavuk hesabı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

quote:

arkadaşı bırak ben bile bilmiyorum :P:P

• ne olursan ol gel de artık xbox360 olursan da gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanww2

Cebit teknoloji fuarı yarın yada 7 ekimde başlıyor yanılmıyorsam ve dönen reklamlarda xbox360'ın yeşil ışıkları arasındaki amblem, yani power düğmesinin amblemi çıkıyor. Tam reklamın sonunda.
    Ayrıca şu an ntvspor, cbnbce gibi kanallarda need for speed Shift oyununun xbox360 reklamları dönüyor.

Galiba bu sefer geliyor!!!

Yok artık sizde her gördüğünüz powe dügmesini xbox dümesi sanıyorsunuz...Bence cok xbox oynuyorsunuz
    Bende gördüm reklemı ama nerde bu power tuşu diye aradım bulunca cok komik geldi, bence hiç alakası yok...
  • Bu konsol 2005 gibi çıkmadı mı ? Hala nereye geliyoooo....
  • alt tarafı bir power on-off sembolü. XBOX360 uzaktan yakından alakası yok. Kendimizi avutmayalım.
    Bu fuarda "PS3 Slim" gövde gösterisi yapacak. Meydanı boş bulma hesabı
  • benim bircok arkadasım biliyor ancak sadece biliyor ne test etme sansları oldu nede kullanma ...

konsolun gelmesını ıstememın ıkı sebebı var 1. microsoft racing whell
    2. guitar hero band kit:) su an ggde we bazı onlıne alıs veris sıtelerınde 84$ lık urunun ıkıncı elıne 250 300 tl isteyen arkadasların bızı somurmesını ıstemıorum :)
  • Bu gün açıldı fuar.Gören bilen?
  • gidicktim bana çok uzak dşüyor bjk den yoksa gidecektim aslında hala gidebilirim bir arkadaşımı bulursam
  • Ben işim gereği uğrayacağım ilk fırsatta...

Hala giden olmamış olursa bilgi veririm sizlere ;)

Ama getirilmeyeceği "net" olan bir konsolun reklamının olması da abes olacaktır düşüncesindeyim. Ne o öyle, ses var görüntü yok hesabı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.