Şimdi Ara

Cebit teknoloji fuarı ile xbox mı geliyor? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yarın gidecem ben, XBOX'la ilgili gelişme olursa haber yazarım.
  • tamam yav cebit le gelmezse natal ile gelicek gelmesi şart bu konsolun
  • yeşil ışıklarını görünce tamam geliyor dediniz, konsolu görseniz çıkıp teknik servis ararsınız artık.
  • ben yeşil ışık falan görmedim la:D izlemedim zaten onada inanmam ama reklamı gördükten sonra bişiler olucak kesin ya bi oyun tanıtıldıktan sonra hem siyah hem beyaz xbox gösterirmi video da jump in falan.... oyun tanıtımı olsaydı on pc ps3 falanda derdi!
  • cumartesi oradayım.hayırlı haberlerle gelmek istiyorum.
  • Arkadaşlar trt 1 de haberlerde cebit fuarını anlatıyordu TRT sıtant falan kurmuş işte geniş bir kamera açısıyla gösterdi ama göremedim bir şey.Bir de fuarda en dikkat çekici ürünler arasındada yok galiba cebit lede xbox360 daha gelmedi gibi gözüküyor
  • Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın, birşeyin geldiği yok...

Dün orda olan arkadaşlara sordum ve Microsoft'un standı bile yokmuş fuarda. E TTNET de gidip Xbox tanıtmayacağına göre.....

Ben bugün gidiyorum, olacağını hiç sanmıyorum, ama olur da olursa direk bilgi veririm burdan...

Ama bence boşuna umutlanmayın...........
  • ms nin standı bile yokmuş xbox360'dan bahsediyorsunuz
  • Nfs reklamını görüncee Ntvspor'da heyecanlanmıştım..Hatta reklamın sonunda Xbox 360 için çıktı gibi birşeyler söyledi eleman.''Ulan ulan bi dakka ya ulan , dur bi ya bidakka ulaaaaaannn'' diye bir tepki bile vermiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

ms nin standı bile yokmuş xbox360'dan bahsediyorsunuz

ms nin standımı yokmuş yuh artık..ne fuarı bu giyim fuarımı acaba bayram öncesi
  • Yalan.
    Msnin standi yok tabi gecen sene de yoktu oncesini bilmiyorum ama sanirim hic olmadi.
    Seagate semineri vardi, sonunda soru sordular 320 gblik 2,5'' hdd kaptim :) bi de guzel bi tornavida verdiler :)
  • Beyler iki gün önce microsoft'a bir email gönderdim xbox 360 türkiyeye gelecekmi diye nihayet bana email ile cevap geldi cevabları şu oldu

Sayın Yetkili,

Microsoft ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Xbox ürünü henüz Türkiye'de yetkili Microsoft distribütörleri tarafından getirilmemektedir. Xbox'ın Türkiye'ye geliş tarihi ile ilgili henüz bir tarih belirlenmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 8 Ekim 2009; 20:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Beyler iki gün önce microsoft'a bir email gönderdim xbox 360 türkiyeye gelecekmi diye nihayet bana email ile cevap geldi cevabları şu oldu

Sayın Yetkili,

Microsoft ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Xbox ürünü henüz Türkiye'de yetkili Microsoft distribütörleri tarafından getirilmemektedir. Xbox'ın Türkiye'ye geliş tarihi ile ilgili henüz bir tarih belirlenmemiştir.

Aynı cevap ne zaman öyle bir mesaj atsak aynı mesajdan atıyolar
  • bizim evdeki tv kumandasının üstündede aha bu işaret var.
    tv arçelik,yani arçelik getircek,en kısa zamanda arçelik bayilerinde satılmaya başlancak
  • evet cnbce de reklamı gördüm ilk ilerken dedim yaw ben bu oyunu biryerden hatırlıyorum sonradan şimşek çaktı bi baktım need for shift hemen arkasından beyaz ve siyah xbox ve onun arkasından xbox 360 jump in yazılı bir olay aha dedim:D
  • Fuarda bırakın XBOX360 ve Microsoft'u, teknolojinin T'si yoktu.
    10 yıldır fuarın ana sponsorluğunu yapan TURKCELL bile bu sene ne sponsor olmuş nede fuara katılmış. Sadece bu değil. Samsung, Vestel, Avea gibi büyük isimlerin hiçbiri yoktu. Koskoca fuarda sadece TOSHIBA vardı ve oda zaten marketlerde gördüğümüz ürünleri sergiliyordu.
    Fuar tamamen yan sanayi ve yedek parça olayına dönmüş.
    Yazıklar olsun demekten başka birşey diyemiyorum.

Bu sene almanya IFA fuarına gitmiş biri olarak Türkiye için gerçekten çok üzüldüm. Teknoloji adı altında bir fuar düzenliyorsunuz ve bu fuara dünyanın sayılı firmaları katılmıyor. Yazık çok yazık. Bizim teknoloji fuarı anlayışımız işte bu kadar.

Toplam 8 salonda teknoloji dışında ne arasanız vardı. Oyuncakçı, kitapçı, belediyeler, yedek parça satanlar...

Bir ara acaba yanlış bir fuaramı geldim diye sormadan edemedim.

Vermiş olduğum 20TL fuar ücretine ilk defa acıdım.

Sonuç olarak XBOX360 olayı yine hüsranla bitti...

• ben haberini gordum gazetede vazgectim gitmekden.bir tane insaat firmasi kamyonla boy boy fotograf cektirmis ne alaka anlamadim.hayr yadirgamiyorum ama o kadar teknoloji firmasi varken....
  • Pazar günü fuardaydım . xbox görmeyi bırakın bi kenara ,Microsoftun sticker,ı bile yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

ben haberini gordum gazetede vazgectim gitmekden.bir tane insaat firmasi kamyonla boy boy fotograf cektirmis ne alaka anlamadim.hayr yadirgamiyorum ama o kadar teknoloji firmasi varken....

İşte Türkiyedeki teknoloji anlayışı kamyon.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.