Şimdi Ara

Çeçenistan Hakkındaki Gerçekler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yani Türkiye'ye zarar verecek diye (ki zarar vermeyle ilgisi yoktur) gözümüzün önündeki bir katliama ses çıkarmayalımmı? Karakterin bunu mu söylüyor sana? Yani eğer menfaatlerimize ters düşerse kardeş bir halkı bile satabiliriz öylemi?? Menfaatlermize ters düşerse eğer o kardeş halk soykırıma maruz bile kalsa ses çıkarmayacağız öylemi???

farzedelim ki böyle olsun neden israil ingiltere yada abd bgibi ülkeler söz konusu olunca çıkarlarımız kimse düşünmüyor da çeçenistana gelince filistine gelince çıkar söz konusu oluyor işte bütün şerefsizlik burada

ırak a abd nin girmesinin bize verdiği zarardankimse bahsetmiyıor
    terörün yeniden fırlamasından kise bahsetmiyor
    niye

işte bütün şerefsizlik burda

• quote:

Orjinalden alıntı: kozkule

Burada şoven yorumlar yapan herkesten daha vatanseveriz.

Sen vatanseversen Çeçenlerde vatanseverdirler. Oyüzden yüzyıllardır savaşıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: kozkule
    Vatanseverlik terörist eli kanlı katillere destek vermek degildir.

Senin terörist dediğin kişilerhalk kahramanlarıdır. Bağımsızlık mücadelesi varenlerdir. Sen bunları anlayamazsın. Bunları tarih gösterecek...

Asıl terörist Putin'dir, Yeltsin'dir, Rusya'dır... Çeçenlermi Rusyaya nükleer füzelerle saldırdı? Çeçenlermi 40.000 tane çocuğu öldürdü? Çeçenlermi Rus halkının %30'unu katletti? Çeçenlermi Rus kadınlarına tecavüz etti? Ama bunların hepsini Ruslar yaptı? Daha ne konuşuyorsun??

Sen biliyormusunki Çeçenler sadece paralı olarak askerlik yapan Rus askerlerini öldürüyorlar? Mecburen Çeçenistan'a gelmiş Rus askerleri esir alındığında öldürülmediğini biliyormusun???

• bu beyinsize göre kuvai milliye de teröristtir
    ne dediğini bile bilmiyor dilin kemiği yokya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

bak herife yaa daha okumdan cevap yazıyo okuma özürlümüdsün anlama özürlümü

hem dediğimi ispatlamaya çalışır gibi bir halin var lafla vatanseverlik

düşmanımın düşmanı benimde düşmanımdır

ama dostu düşmanı tanımazsan dost sandığın sana asıl dostunu gösterir

tarih oku düşün araştır öyle mal gibi ortaya fırlayıp palyaçoluk yapma

Şimdi bu yazıyı muhatap almamak gerekiyor ama teksa tombiks dışında hiç bi yazıyı okumayan toplum içinde çogunlugun arkasından giden güruhu oluşturan fikir sahibi olmak için bi çaba sarfetmeden sokakta yada kahvede konuştugu agzıyla buraya fikir sandıgı saçmalıkları beyan eden bu vatandaşın bu cehaletiyle vatsansever olmasının ülkemize bi yarar sağlamayacagını beyan ediyorum Kardeşim sen hayatında hiç tarih filan okudunmu git biraz bi şeyler okuda ondan sonra gel buraya yaz komik oluyosun burası kahvehane degilll

• Coolx git o zamn çeçenistanda canlı bomba ol
  • sizce pkk sol bir örgütmüdür yazının başında böle bi cümle okudum.ben buna katılmıyorum pkk bence faşist bir örgüttür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Coolx git o zamn çeçenistanda canlı bomba ol

Sen önce adam gibi tartışmasını bilen bir "adam"ol, ben Çeçenistan'a da gider savaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Coolx git o zamn çeçenistanda canlı bomba ol

savunma böyle olur işte...Azerbaycan'ı mı savunuyorsun git canlı bomba ol...KKTC yi mi savunuyorsun git canlı bomba ol...kusura bakma ama ancak gülünür buna

• pkk nın ne olduğunu anlamak isteyen osmanlının son zamanlarıyla cumhuriyetin ilk yıllarını anlatan tarih kirapları okusun ve düğşünsün
    bunu yapan kolayca pkk nın nerden çıktığını bulur
    tek kitapla yetinmeyin özellikle okul kitabı değil araştırma kitabı olsun
  • Boş insanlarbunlar aglamak arkadaşım. Yukarıda 2 saattir yazı yazıyoruz.Adamım tüm antitezi "Çeçenistan git canlı bomba ol" muş. Savunacak birşeyi yokki? Anca ya hakaret ederler yada kendilerince aşağılamaya çalışırlar. Kendilerinin boş insan olduğunu "arz-ı endam" ederler... Hadi kapasiten yetiyorsa tüm tezleri çürüt? Çürütde kim haklıymış görelim?
  • Sen biliyormusunki Çeçenler sadece paralı olarak askerlik yapan Rus askerlerini öldürüyorlar? Mecburen Çeçenistan'a gelmiş Rus askerleri esir alındığında öldürülmediğini biliyormusun???

İşte bunu bu şekilde yazdıgın zaman iki gün önce pkk nın şehit ettigi beş kardeşimize haksızlık etmiş oldugunu düşünemiyosun bu senin yazdıklarına istinaden bi pkkl lı çıkıp da biz de esir aldıgımız türk askerlerini öldürmüyoruz diyebilir.Teröristler dünyanın her yerinde teröristtir
  • Orjinalden alıntı: kozkule

Sen biliyormusunki Çeçenler sadece paralı olarak askerlik yapan Rus askerlerini öldürüyorlar? Mecburen Çeçenistan'a gelmiş Rus askerleri esir alındığında öldürülmediğini biliyormusun???

İşte bunu bu şekilde yazdıgın zaman iki gün önce pkk nın şehit ettigi beş kardeşimize haksızlık etmiş oldugunu düşünemiyosun bu senin yazdıklarına istinaden bi pkkl lı çıkıp da biz de esir aldıgımız türk askerlerini öldürmüyoruz diyebilir.Teröristler dünyanın her yerinde teröristtir

arkadaşım nedne bundan şunu çıkarmıyorsun...adamlar terörist olsaydı, bu gün moskovanın her yerinde bombalar patlardı...adamlar terörist olsaydı, esir aldıkları askerleri tek kurşunla yere sererlerdi...çeçenler esir aldıkları askerler ile yemekleri paylaşıyor bunu görüpte müslüman rus askerler de var...kafanı biraz güdümlü basından kaldırıp diğerlerine de bakarsan göreceksin bütün gerçekleri....Çeçenistan bir devlettir ve rusya işgal etmiştir...

• Kozkule çok komik oluyorsun. Ben sana 2 saattir sayfalarca yazı yazdım ve senbenim 1 cümleme cevap verebiliyorsun? Sen önce senintezlerine karşı veriklerime cevap vermeye çalış. Veremiyorsan (ki şu ana kadar vermedin. Sadece yeni bir konuya atlamak için 1 cümleye yoğunlaşmışsın) haklı olduğumuz bariz açıktır.

Senin son yazdığına da cevap vereceğim ama iftar hazırlıkları var burada. İftardan sonra artık.

Herkese hayırlı iftarlar...

• arkadaşım nedne bundan şunu çıkarmıyorsun...adamlar terörist olsaydı, bu gün moskovanın her yerinde bombalar patlardı...adamlar terörist olsaydı, esir aldıkları askerleri tek kurşunla yere sererlerdi...çeçenler esir aldıkları askerler ile yemekleri paylaşıyor bunu görüpte müslüman rus askerler de var...kafanı biraz güdümlü basından kaldırıp diğerlerine de bakarsan göreceksin bütün gerçekleri....Çeçenistan bir devlettir ve rusya işgal etmiştir...

Bende sizin bu iki durumu ayıran mantıgınıza anlam veremiyorum.Bi şeyleri hayal dünyanızda efsaneleştirerek kendinizi onlara inandırmaya çalışıyosunuz Yarın biri çıkıp pkk nın haklılıgına inanarak terörist olan bir türk askerinden söz etse bunu da olmuştur diye mi düşünecegiz.Bizans ta bir devlettir ve osmanlı işgal etmiştir şimdi yunanlıların istanbul u almasına da aynı şekilde onay verin o zaman kıbrıs ta bir devlettir ve yarısını türkiye işgal etmiştir.Bu tür mantık geliştirirseniz bunların hepsi aynı yere çıkar

• Kardeşim Türkiye neye dayanarak harekat yaptı anlaşmaya dayanarak, Çeçenistanın da elinde rusya tarafından kabul edilmiş devlet olduğuna dair belgesi var, ama anlamak istemiyorsunuz...rusya kabul etmiş sen devletsin demiş ama hala siz anlayamadınız gitti...99 yılında düzmece bombalama olaylarıyla yeni bir savaş başlattı putin. anlamıyorsunuz, anlamayacaksınız
  • Çeçenistandaki, kardeşlerimiz tam hız bağımsızlık mücadelelerine devam ediyor!Allah(cc) yardımcıları olsun!

http://forum.donanimhaber.com/m_4400367/tm.htm
  • Herkes kendine göre haklıdır.burda bi pkk lıda kendine göre haklılık gerekçelerini ortaya koyabilir.sadece kendi işinize gelen şeylere degil herşeye aynı gözle bakın herkes sizin gibi düşünmek zorunda degildir.Terörizme hayır diyorsak başka bir ulusa zarar vermek isteyenleri destekleyemeyiz.Dünya bizim umuruzda degil türkün türkten başka dostu yoktur gibi hamasi laflar sadece kendimizi kandırmaya yarar.Çünkü bu ulus yıllarca başkalarını korumak için kendini feda etmekten çekinmedi.Artık ne çeçen i ne azeri yi ne karabagı degil öncelikle kendimizi düşünmek zorundayız.Herkesin bir köneni vardır ama bunları unutmak ve türk kimligimizi ön plana çıkartmak zorundayız bunu anlayalım artık
  • coolx yazdıklarına tamamen katılıyorum... rus lar kadar küstah arakdan vuran bir millet daha yokdur...
  • Kozkule bir önceki sayfada sana teker teker cevap verdim. Her lafını çürüttüm. Neden onlara cevap vermiyor veremiyorsun? Önceki sayfada bütün yazdıkların kelime klime cevaplandı. Neden başka konulara sıçrıyorsun? Kaleleri teker teker kaybeden biri gibi davranıyorsun? İstersen seni cevapladığım ve senin cevaplayamadığın tüm kelimeleri teker tekrer bir daha buraya yazayımmı?
    PKK dahil her konunu cevapladım. Sadece kendini tekrar ediyorsun ve komik duruma düşüyorsun. Yazdığım tüm cevaplar için senin cevaplarını bekliyorum.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.