CeeK Banlanmıstı ve ban acılınca bunları yapıor ilk başta kestiği king_buff_onur bizim mahallede :D ii seyirler koyulduysa özür dilerim beğendiyseniz emeğe saygıı !!! http://www.youtube.com/watch?v=4S7Ds_0fLOE
Güzelmis Emeğe Saygı
izleyenlerden yorum bekliorum!!! ewet emeğe saygı
Kendisinin banı açılalı çok olmustu ve videoyu bi kaç once kendisi vermişti zaten.
Emeğe saygı
Adam Caunter-Strike Hayranı galiba
herhalde :D
Çok güzel olmuş Emeğe Saygı
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Kendisinin banı açılalı çok olmustu ve videoyu bi kaç once kendisi vermişti zaten.
ewet
video süper müzik süper harika bişi.... Hangi video programıyla çekilmiş bu kalitesi süper...
AngelxofxDeath ın wıdyosu daha ii benim carım you tube de var ısleyın
guzelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: Lord_18
Güzelmis Emeğe Saygı
8 dakikalık videoyu 4 dakikada nasıl izledin
sorması ayıp bu adm terminatör mü adm partye dalıyo novalar alanlar pillarlar yiyo yine ayaktahelal
Adam manyak gibi kesio.Bravo cok güzel bir video
quote:
Orjinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner
quote:
Güzelmis Emeğe Saygı
kimin kaç dakkada izledini tutan kişimisin sende ?
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orjinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner
quote:
Güzelmis Emeğe Saygı
kimin kaç dakkada izledini tutan kişimisin sende ?
muhaha
quote:
Orjinalden alıntı: lord_darkar
sorması ayıp bu adm terminatör mü adm partye dalıyo novalar alanlar pillarlar yiyo yine ayaktahelal
sen daha termınator gormemıssın beramustakıler arezdekıler hele hele dıez de cyperdekıler asıl termınetor dıez combo kralı arez lwl kralı beramus saglam kralı cyper ıtem kralı bole 1 sıralama yaparız :pP
süper ya şarkısı da halay çekmelik :D
Valla ceek in dönmesine sevindim daha önce videolarını izlemiştim epey güzeldi kendisinin gitmesi üzmüştü beni veda topicinde ben bu oyun bırakılmaz demiştim ona :)
Adam saglammıs muzıkler guzel bu wahşi batı muzıgı gıbı muzık var onu mp3 programına ısım ıolarak ne yazacagz ?