Şimdi Ara

Çek Cumhuriyetinde kablolu internet bağlantısını modem ile kablosuza çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Çek cumhuriyetinde erasmus öğrencisiyim ve kaldığım yurtta kablolu internet kullanabiliyoruz. Elimde türk telekomun zte-zxv10 w300 serisi modem var ve daha önce bu modemi ethernet bağlantısından kablosuza çevirip ( access point olarak ) kullanmışlar. IT ci bir çek çocuk ayarlamış modemi fakat yaz dönemi olduğu için çocukla iletişime geçemiyorum. yaklaşık 1 haftadır kablosuz bağlantı almaya çalışıyorum fakat bir çözüm bulamadım. Bu durumu nasıl çözebileceğimi anlatacak bir abimiz varsa ellerinden öperim ki birçok arkadaşımızın aynı problemi var. Saygılarımla...

• Modem arayüzüne girip DHCP yi kapatıp kabloyu takıp kullanabilirsiniz. Tabi önce kablosuza şifre koyun isim verin sonra dhcp yı kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cvp için teşekkürler fakat işe yaramadı. eksik bilgi vermiş olabilirim. Yurt odalarımızda sadece ethernet jac çıkışı var. Birşey farkettim. Yurdun jac çıkışını modemin lan1 kısmına takıyorum ve modemin lan2 jac ından farklı kabloyla bilgisayarımın ethernet girişine taktığımda internetim kablolu olarak çalışıyor. bilgisayarımın kablosunu çıkarıp wireless ile modeme bağlandığımda internete bağlanmıyor. DSL bağlantınız mevcut değil uyarısı veriyor. Sanırım DSL bağlantı kısmını iptal edip modemi sadece access point moduna çevirmemiz gerekiyor fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.