Uygulama zaten fiş diyor. Paket bişey demiyor. Onaylanmazsa destekten itiraz edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çek Kazan 150 TL Hepsiburada Hediye 🎁 (8. sayfa)
-
-
Ürün fotoğrafı diyor katılım koşullarında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hemde aynı fişi yükleyince bu fiş kullanılmıştır uyarısı geldi ama Sonradan anladım
Kodu girdikten sonra aşağıda fişini çek sekmesi var. bunu yapan kendileri. Kamera açılınca çıkan ekran fiş fontunda. Fiş yükle diyip ürün poşeti istemek saçmalıktan başka bişey değil. İtiraz edin ben öyle yaptım iptali iptal ettirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 21 Eylül 2024; 22:26:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupon gibi kardeşim
Alırsın
Uygulamada hata var. Şifreyi girdim foto çekme ekranına atarken çöktü, şifrenin birini yedi. Yazdım desteğe bakalım. Kodun birini de kullandım duracell pil aldım. Premium varsa illa ki alınacak bişi bulunuyor.
Verileri silip tekrar giriş yapın oluyor
kullanmayacaksan alabilirim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir deney yapayım dedim. Normalde 3+3 kod girip 2 çek alınabiliyor. Daha kod girişine izin verilmiyor. Ama kodlar onaylanmamış ise engelleme olmadan fazla kod girişi yapılabiliyor.
1 kod aldığım hesabımdan 3+3 kod daha girdim, 1 hesaba toplamda 9 kod girmiş oldum. Bakalım sonuç ne olacak.
-
Anladığım kadarıyla bu kontrolü sistem değil bireyler yapıyor öncekilerde otomatik onay vardı şimdi haftasonu olması nedeniyle 2 gündür bekliyor işlemde yemez gibime geliyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kodlar Hepsiburada yüklendikten sonra bir yıl geçerli gözüküyor. Dün yüklediğim konu son kullanma tarihi 21.09.2025. o zamana kadar Hepsiburada kesin bir şey alırız.
çek kazandaki bilgiye göre "150 TL değerindeki Hepsiburada Mağaza Hediye çeki kodu uygulama içerisinden gönderilir ve 1 (bir) ay geçerlidir."yazıyor. çek kazana ait kodlarda hepsiburda tespit ettiğim kadarıyla 1 sene yazacak kadar bu tür uçuk kaçık tarihler verebiliyor.. bu zamanda hb ye inanan senin gibi üyeler varsa uyarayım dedim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Eylül 2024; 13:30:51 > -
Kornet çikolata aldım fakat çikolatayı yiyemedim bile şahsen bence acayip kötü çöpe attım.
-
Hocam burada kod için diyor galiba
1 ay içinde Hepsiburada ya girmek gerekiyor
Diye anladım ben
Olmadı hocam hata veren kod kullanıldı diyor
Olacağından değil zaten, fazla almıştım kek, boşta kalanlardan deneme yapayım dedim. Nasrettin hoca gibi göle maya çalınmaz, tutmaz diye, ama ya tutarsa bütün köy doyar misali herkes doyar bundan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 22 Eylül 2024; 19:4:31 > -
Dün 17.00 gibi girdim kodları hala işlemde diyor sözde maksimum 24 saat içinde onaya alıncaktır diyor
nasıl anlarsın anla ama hepsiburadaya güven olmaz, ben kodu aynı gün içinde kullandım böylece hem değer kaybetmemiş, zam yemeden ürünleri aldım hem de unutup silinme derdinden kurtuldum...
-
yahu minnacık serçe kadar büyüklüğünde bi lokmacık parçayı at ağzına gitsin, nolcak ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X